Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Scorpion: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Scorpion te sfătuiește să câștigi timp înainte de a lua o decizie importantă. Ești nehotărâtă și ai nevoie de timp de gândire.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Scorpion

Rațiunea îți spune ceva, intuiția, altceva. Dacă e grabă mare, ascultă-ți cel de al șaselea simț care rareori te-a trădat. Este specificul zodiei tale și nu mulți se pot lăuda cu capacitățile tale extrasenzoriale. Oricum, până pe 3 sau 4 februarie, totul va fi limpede ca cristalul.

Pe 11 și 12, vei primi o mulțime de indicii cu privire la pașii următori. Nu le rata, nu le ignora! Pe 16 și 17, vei avea de făcut față unor conflicte minore. Însumate, acestea ar putea să te deturneze puțin de la traiectoria pe care ți-ai propus-o. Nu le da curs și nu-ți bate capul cu ele. Detașează-te și se vor stinge de la sine.

De pe 21 încolo, lucrurile se vor așeza în matca lor firească. Pe 25, 26 și 27, vei avea ocazia să faci ceva bun pentru alții și asta îți va aduce satisfacție. Iar pe 28, răspunsul la întrebare va fi „răbdare'.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În materie de dragoste, chiar trebuie să asculți de inimă și de intuiție. Aici rațiunea chiar nu mai are nicio putere. Nu poți face inventarul calităților și defectelor cuiva. Una peste alta, te simți bine cu partenerul tău? Atunci mergi înainte.

Pe de altă parte, dacă ești în pragul unei relații noi dar inima nu te trage, nu încerca să te amăgești. Vei fi pusă în fața unei asemnea opțiuni în primele zile ale lunii. De pe 11 până pe 17, încă îți vei bate capul cu dificultatea deciziei. Dacă pe 21-22 preferi să se te sustragi de la întâlnire sub un pretext oarecare, e clar. Mai bine spune-i omului clar că nu te interesează o relație, nu-l duce cu vorba.

Dacă ascendentul tău este într-un semn de Foc, ți-e greu să renunți la un admirator. Dacă este semn de Apă, îi cauți calitățile și avantajele. Dacă este semn de aer, amâni decizia și nu e bine. Dacă, însă, e semn de Pământ, vei pune lucruile în ordine cât de repede poți.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Scorpion: CARIERĂ

Marea decizie de pe 1-2 februarie s-ar putea referi exact la carieră. Vei simți nevoia să te consulți cu cineva care are autoritate. Dar și cu un prieten apropiat. Dacă părerile lor se bat cap în cap și niciuna nu coincide cu părerea ta, mergi pe varianta ta. Intuiția este punctul tău forte.

Undeva, pe 11-12 februarie, din tensiunea maximă, vei ieși deodată, cu decizia perfectă. În jur de 16-17 februarie, va trebui să fii în forma ta cea mai agreabilă. De asta va depinde o întorsătură favorabilă în cariera ta. Detensionează-te și fă-i să se simtă bine pe cei care vor decide.

Dacă până pe 21-22 reușești să-ți dai seama cum poți să beneficiezi de ultimele decizii, pe 25, 25 și 27 te vei simți perfect. Vei fi atât de bine încât îți vei permite să te ocupi și de binele altora.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Scorpion: SĂNĂTATE ȘI FORMĂ

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Scorpion avertizează asupra primelor două-trei zile ale lunii. La pachet cu dilemele de la serviciu vine și o indispoziție fizică. Trebuie să ai grijă ce mănânci și cât te odihnești. Imunitatea scade pe fondul oboselii și a lipsei de nutrienți. Dacă pe data de 5 ești solicitată în societate, nu refuza. O schimbare de decor va face bine psihicului tău. Dar nu întârzia în noapte și nu abuza de nimic din ce se găsește pe-acolo. Nu ești chiar beton cu sănătatea.

De pe data de 10 încolo, va trebui să mai ieși, să te mai miști, să mai respiri. A fost o perioadă care te-a ținut captivă la birou și se cunoaște. Ți-ai pierdut tonusul, mobilitatea și culoarea din obraji. Poți să începi chiar cu un weekend la munte. Oricum, trebuie să te recuperezi până pe 21 și chiar ai toate șansele s-o faci. Data aceasta te va găsi în formă și gata de noi provocări.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop