Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Fecioară: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Fecioară te avertizează cu privire la impulsul de a cheltui exagerat. Dacă nu-ți permiți, găsește soluții realiste.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Fecioară

În primele zile ale lunii, atenția îți este atrasă de ceva care depinde bani, mulți, mulți bani. Caută în jurul tău o variantă mai simplă de călătorie, de redecorare a casei sau de reînnoire a garderobei. Asta poate fi și mai distractiv, iar satisfacția va fi dublă. Desigur, dacă ascendentul tău este în Taur sau în Leu, îți va fi ceva mai greu să-ți resetezi planurile.

Pe 7 și 8 februarie, vei simți că cineva din mediul tău de muncă simte o oarecare atracție pentru tine. Va fi plăcut și profitabil pentru activitatea profesională. Dacă nimeni și nimic nu te oprește, poți să dai o șansă acestei posibile relații.

21 și 22 sunt zilele cele mai potrivite să ieși în societate. Ai toate atributele să faci impresie și să legi relații noi, foarte plăcute și utile. Iar pe 24 și 25, te vei afla într-un loc foarte interesant. Dacă ai deja o invitație pentru acele date, nu refuza! S-ar putea să fie vorba despre două locuri sau evenimnete diferite. Nu te poți hotărî ce să alegi? Acceptă-le pe amândouă.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Care este problema pe 1 și 2 februarie? Ce te face să te frămânți și ce nemulțumiri ai în legătură cu relația de cuplu? În fond, ce-ți dorești de la relația asta? Relaxează-te și las-o să curgă. Este doar o stare trecătoare de neliniște și nervozitate, fără suport obiectiv. Pe 7 și 8, vei avea o dispoziție romantică ce te va scoate din dubiile de la începutul lunii. Pe 11 și 12, chiar te vei întreba ce vrei și ce ți se cuvine.

16 și 17 februarie trebuie să vă găsească împreună, dar și aproape de prieteni. Sunt zile în care vei avea imaginea clară a valorii fiecărei relații pe care o ai. Vei avea capacitatea de a transmite asta, fără vorbe mari, dar convingător. Pe 21 și 22, puteți face planuri împreună, pentru că ideile bune plutesc în aer. Iar pe 25, 26 și 27, aceste planuri pot să înregistreze primele acțiuni de concretizare.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Fecioară: CARIERĂ

Pe 1 și 2 februarie, probabil o să simți că lipsește ceva din viața ta profesională. Satisfacția personală, nivelul veniturilor? Orice-ar fi, nu reacționa impulsiv, nu-ți părăsi deocamdată jobul. Analizează, imaginează-ți variante, eliminând și adăugând elemente, până te dumirești. Apoi planifică niște schimbări.

Dragostea și munca țin neapărat să se amestece pe 7 și 8 februarie. Gândește-te bine dacă este cazul sau nu să permiți să se întâmple asta. Nu este neapărat bine, dar nici neapărat rău. Pe de altă parte, pe 11 și 12, e cazul să te întrebi cum merg relațiile dintre tine și colegii tăi. Se pare că există o hibă care, nerezolvată acum, are șanse de agravare.

Pe 21 și 22, va trebui să-ți intensifici ritmul de lucru, ca să termini ceva. Însă pe 25, 26 și 27, vei simți satisfacție, ușurare și încredere în viitor.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Fecioară în privința sănătății atrage atenția asupra primelor zile ale lunii. Pe 1 și 2 februarie, urmează-ți intuiția în privința unor remedii naturale și a unor abordări atipice. Vei afla ceva nou, ca rezultat al propriilor tale investigații. Pe 7, în mod special, asigură-te că nu sari peste prânz. Altfel, organismul te va sancționa cu o stare de slăbiciune generală. De altfel, pericolul nu trece complet după această dată.

Cele mai bune zile din lună vor fi pentru tine datele de 25, 26 și 27 februarie. Cel puțin, din punctul de vedere al tonusului și al energiei. Trebuie să fii prudentă, însă. În asemenea momente, ne credem în stare de orice și riscăm accidentări sau suprasolicitare, fie fizică, fie mentală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop