Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Săgetător: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Săgetător te sfătuiește să petreci cât mai mult timp cu familia și cu prietenii. Sau îngroapă-te în muncă dacă vrei să vezi cât de nefericită poți fi.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Săgetător

În primele zile ale lunii, munca nu-ți aduce satisfacții. Ai tendința de a te stresa fără rost și de a te încărca mai mult decât poți duce. În schimb, ieșirile cu prietenii, serile în familie și tot ce poți face în afara cadrului profesional te vor remonta. Brusc, pe 11-12 februarie, norii se vor împrăștia și viața ta profesională se va însenina. Cineva o să plece sau se va renunța la un proiect dificil.

Pe 13, 14 și 15, vei fi într-o dispoziție romantică deosebită și asta îți va ocupa (aproape) tot timpul. Pe 18, 19 și 20, se vor întâmpla atâtea și vei fi implicată în atâtea încât te va lua cu amețeală. Cel puțin, e sigur că nu te vei plictisi. Iar pe 25, 26 și 27 chiar va fi necesar să faci un efort ca să-ți păstrezi calmul. Dacă ascendentul tău este un semn de Pământ, de Aer sau de Apă, nu-ți va fi foarte greu. Dacă este un semn de Foc… celor care te stresează n-o să le fie moale!

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru 1 sau 2 februarie, plănuiește o cină cu familia, cu prietenii, cu vecinii – cu cine vrei tu. Important e să te rupi de anturajul profesional. Ai nevoie de schimbarea orizontului și de oameni care să te susțină afectiv.

Pe 5-6 februarie, e rost de mult romantism. Fie că ești într-o relație permanentă și aceasta va înflori, fie că apare ceva nou la orizont. Și starea de romantism durează o săptămână-două. Zilele de 18, 19 și 20 te vor găsi foarte ocupată, prinsă în tot felul de combinații și de treburi. Ai posibilitatea să dai deoparte ceea ce te agasează și să păstrezi doar ceea ce-ți face plăcere. În ultimele zile ale lunii va trebui să faci apel la calmul tău proverbial. Recomandabil ar fi să faci o combininată: să petreci ultimul weekend al lunii împreună cu partenerul, într-un grup de prieteni.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Săgetător: CARIERĂ

Luna nu începe tocmai favorabil la locul de muncă. Fă ce ai de făcut, nu sta peste program și întoarce-te repede acasă. Sau ieși cu prietenii. Și nu continua să te gândești tot la muncă sau să vorbești celorlalți despre asta. Dacă acum reușești să te rupi de preocupările profesionale, această relaxare îți va fi de folos mai târziu.

Pe 5 și 6 februarie, se pare că vei atinge un vârf de sarcină la muncă. Dacă reușești să te fofilezi câteva zile și să mai pui deoparte din treburi, pe 11-12 nici nu va mai trebui să le faci. Oricum, presiunea va scădea substanțial. În jurul datei de 14 vei fi distrasă de preocupări romantice, iar pe 18, 19 și 20 nu-ți vei vedea capul de treabă. Pe 25, 26 și 27 va trebui să-ți păstrezi calmul și să te impui cu eleganță.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Săgetător: SĂNĂTATE ȘI FORMĂ

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Săgetător îți recomandă activități fizice pentru primele zile ale lunii. Iar aceste activități ar fi bine să aibă loc în aer liber și să se lase cu transpirație. Poate să fie un weekend la ski, dar poate să fie la țară, la tăiat de lemne. Sau o alergare sănătoasă prin parc. Important este să elimini pe această cale din toxine și să te detensionezi.

Între 10 și 20 februarie, ești vulnerabilă, predispusă la o viroză respiratorie. Nu trebuie să te înfofolești, ci mai degrabă să-ți crești imunitatea. Pentru asta, va trebui să te odihnești suficient, să consumi fructe și legume pentru vitamina C, să nu sari peste mese. Dar și stresul psihic poate dăuna imunității. Odată trecută perioada critică, te vei simți minunat tot restul lunii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop