Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Pești: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Pești te îndeamnă la o analiză calmă. Nu te lăsa antrenată în panica din jur.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Pești

Pe 1 și 2, se va zgudui puțin peisajul în jurul tău. E normal să se mai întâmple și asta din când în când. Problema nu este a ta, chiar dacă te implică și pe tine. Caută să înțelegi ce se întâmplă și pune-te la adăpost.

Pe 7 și 8, cineva te va ajuta cu adevărat într-o problemă. Nu uita să-i recunoști meritul și să-ți exprimi recunoștința. Pe 11 și 12, se vor produce niște schimbări în ceea ce te privește. Cel mai probabil, va fi ceva de natură sentimentală. În orice caz, va avea o încărcătură intensă. Dar poate fi și de altă natură, însă sigur cu implicare emoțională. Reacția pe care o vei avea depinde de ascendentul tău. Dacă este într-o zodie de Apă, adaptarea ta va fi perfectă. Dacă ascendentul tău este într-o zodie de Aer, poate nici n-o să bagi de seamă. Dacă este într-o zodie de Foc, este posibil să te enerveze la început și să reacționezi agresiv. Iar dacă ai ascendentul într-o zodie de Pământ, vei fi rațională și vei căuta să gestionezi schimbarea în avantajul tău.

De pe 16 și până pe 22 februarie, dragostea va fi mai importantă pentru tine decât alte afaceri. Și o să-ți aducă multă satisfacție. În timpul rămas până la sfârșitul lunii, relațiile de tot felul îți vor solicita timp și atenție. Este o perioadă favorabilă socializării și creării de noi conexiuni.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Se pare că relația ta debutează luna aceasta cu niște zdruncinături mai mari sau mai mici. La un moment dat îți trece prin minte că ar fi mai bine să-i pui capăt. Important este să nu hotărăști sub impresia momentului și să nu iei hotărâri impulsive. Și nu spune lucruri grave, pentru că nu le mai poți trage înapoi. Ia puțină distanță, analizează și vezi ce vrei cu adevărat să faci în privința asta.

Pe 7 sau 8 februarie, cineva înțelept și bine intenționat te va ajuta să gestionezi situația. Fii receptivă pentru că nu zice rău. Dacă hotătrăști să continui relația, zilele de 11 și 12 vor fi minunate. Va fi ca un nou început. Iar pe 16 și 17 – sau de pe 16 până pe 17 – romantismul va atinge cote amețitoare. Și tot așa cam până pe 22, după care veți ieși în lume să socializați.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Pești: CARIERĂ

Pentru început, ai prefera să te izolezi de toată lumea și să lucrezi pe cont propriu. Asta nu se poate nici pe 1, nici pe 2 februarie. Trebuie să te conectezi, trebuie să te întâlnești, trebuie să negociezi. Și trebuie să faci toate astea la modul cel mai inteligent de care ești în stare.

Zilele de 7 și 8 sunt zile în care toată lumea îți vine în ajutor. Ai reușit cumva să-i atragi pe toți în jurul tău. Acum ține-i aproape și lasă-i te ajute. De pe 11, alte lucruri îți solicită atenția. Ceva legat de dragoste și de relația ta de cuplu. Fă în așa fel încât treaba să merargă la cotele de avarie, dar să meargă. De pe 16 februarie încolo, tonusul relației se reflectă cumva și în munca ta. Ai mai multă energie, mai multă inspirație, mai mult entuziasm. Lucrurile pot merge perfect în paralel.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Pești: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Pești te găsește prinsă cu munca și uitând de odihnă și de relaxare. Poate de aici vine și nervozitatea care te aruncă dintr-o extremă în alta la începutul lunii. În plus, durerile de spate și cele cervicale, de la statul îndelung pe scaun și încordarea cu care tastezi. Toate s-ar rezolva cu o repriză de mers pe jos în ritm alert și niște exerciții fizice.

Spre jumătatea lunii, oboseala își spune cuvântul. Și ai nevoie de toată capacitatea de concentrare! Poate că ești prea agitată și nu dormi bine. Apelează la niște remedii naturale, nu la pilule de dormit! Baie cu săruri, ceaiuri și arome… Și, neapărat suficient oxigen! Fă un drum rapid prin cartier după masa de seară și aerisește îndelung dormitorul.

În jur de 22 este posibil să primești rezultatele de la niște analize sau, în orice caz, să beneficiezi de părerea unui medic. Vei ști mai precis ce trebuie să faci pentru bunăstarea ta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop