Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Rac: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Rac atrage atenția asupra noilor tale proiecte complicate. Gândește-te bine dacă ai energie și resurse să le duci la bun sfârșit.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Rac

Apucă-te numai de ceea ce poți încheia până pe 7-8 februarie, pentru că acestea vor fi zile de instabilitate și nesiguranță. Cât despre săptămâna următoare, va fi și mai greu. Pregătește-te pentru o scurtă prioadă de tulburări emoționale și slăbiciune fizică. După data de 15, lucuruile vor reintra în normal.

Dacă pe data de 18 te vei întâlni cu autoritățile, nu te comporta provocator. Riști să-ți complici singură situația. Determinant în atitudinea ta va fi ascendentul tău, care dictează temperamentul.

Pe 21 și 22, te vei simți minunat și vei avea idei interesante. Aceste idei se vor confrunta pe 25 cu ideile altora. Acceptă diversitatea de opinii și fă combinații profitabile.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În afacerile romantice, noutatea este extrem de ispititoare. La începutul lunii, vei fi tentată de noutate. Numai că trebuie să cântărești bine în ce măsură te implici. Ceea ce te atrage nu este neapărat cel mai bun lucru pentru tine. Ai grijă să nu renunți complet la siguranță și stbilitate – lucruri vitale pentru tine.

Dacă te simți instabilă emoțional pe 7 și 8 februarie, fă ceva care să te echilibreze imediat. Deciziile luate sub impulsul emoției nu sunt bune. Nu te implica în discuții și întâlniri care te agită nervos. Nu căuta informații care nu-ți convin.

De pe 13 până pe 18, vei agitată, grăbită, nerăbdătoare. Nu vei avea răbdare să asculți și asta ar putea aduce tulburări în relația de cuplu, dar și în relațiile cu ceilalți. Respiră adâncă, taci și ascultă. Asta te va pune la adăpost de greșeli până pe 22, când starea ta emoțională se va calma.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Rac: CARIERĂ

În prima săptămână a lunii poți face lucruri interesante, dacă proiectul nu se lungește peste data de 7. Apoi, timp de o săptămână, este mai bine să consolidezi ceea ce ai realizat, pentru că ești prea agitată ca să pui la punct ceva nou. Până la jumătatea lunii, ar fi mai bine dacă ai putea face ceva în afara biroului, în relație cu oameni noi.

Vine data de 18, când ai un semnal aprins: atenție la relația cu șefii! Dacă simți că ai chef să le zici vreo două, mai bine evită. Ai atâta aplomb încât ai putea să faci ceva ireparabil. În câteva zile, te vei simți foarte inspirată și asta îți va abate atenția de la orice potențial conflict.

În jur de 25 februarie, va avea loc o ședință mai mult sau mai puțin formală, în care se vor aduna idei, idei și iar idei. Vino și tu cu ale tale. Va ieși ceva grozav de interesant.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Rac: SĂNĂTATE ȘI FORMĂ

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Rac este optimist în privința sănătății. Din programul tău dispare ceva solicitant și neinteresant. În acest fel, vei avea mai mult timp pentru odihnă și pentru exercițiu fizic. Odihna ar trebui să primeze pe data de 5, când te vei simți un pic vlăguită. Până pe 10, te vei plictisi de rutină și, în lipsa unei abateri de la ea, te va încerca o mică depresie.

Începând de pe 15 februarie, curba energiei tale se va afla într-o fază ascendentă. Va fi chiar cu niște puseuri emoționale sau chiar cu ieșiri de nervozitate. După 20, te vei stabiliza în partea de sus a graficului tău de formă fizică și psihică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop