Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Gemeni: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Gemeni anticipează un start excelent luna aceasta. Arăți bine, gândești clar!

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Gemeni

Flirtezi cu entuziasm și primești atenție din toate părțile. Dacă nu există cineva care să fie gelos, acceptă invitațiile! Pe 5-6 februarie, vei descoperi ceva nou, vei avea de îvățat de la cineva ceva interesant. Depinde de deschiderea ta, iar asta depinde, între altele, de ascendentul tău.

Pe 11 și 12 februarie, ești predispusă spre comunicare exagerată. Trebuie să ai clar în minte că nu este în avantajul tău să spui unele lucruri. Și nici în avantajul altora. Nu amăgi, nu da semnale false și „nu da tot din casă'!

Pe 16 și 17, vei întâmpina un obstacol în drumurile tale, dar, indiferent ce vei face, pe 18 nu va mai fi acolo. Iar presiunea trecătoare creată de acel obstacol va face să iasă la iveală tot ce ai mai bun.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Romantismul tău merge mână în mână cu inteligența și amuzamentul. Altfel, e plictiseală curată. Ei bine, se pare că vei fi în mare formă în primele zile ale lunii și îți vei stimula partenerul să fie cât poate de interesant. Prima săptămână va fi una de provocări intelectuale în care veți fi amândoi incluși, iar asta vă va spori atracția reciprocă.

Începând de pe 11-12, fiecare dintre voi se va concentra mai mult pe carieră decât pe relație, dar asta nu va fi o problemă. Sincronizarea e totul. Pe 18, 19 și 20 februarie, comunicarea dintre voi are șanse să ajungă la un nou nivel. Sau să ia o nouă formă, dacă ați atins, deja, nivelul maxim. Ar putea fi prea mult, ar putea suprasolicita relația, iar pe 23-23, veți simți o oarecare tensiune. Totul se va relaxa după asta, mai ales dacă veți ieși undeva împreună – din casă sau din oraș.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Gemeni: CARIERĂ

Pe 1 și 2 februarie, vei simți nevoia să implici mai multă inteligență în munca ta. Dacă nu ți se va permite să inovezi puțin, să îmbunătățești metoda de lucru, frustrarea pe care o vei simți va fi disproporționată. Dar, se știe, plictiseala este cel mai mare dușman al Geamănului. Asigură-te că schimbarea pe care o faci folosește și altora, apoi fă-o fără să mai întrebi.

În jur de 7-8 februarie, vei avea sentimentul că bați pasul pe loc. Adevărul este că înaintezi, dar foarte încet. Ține direcția, altfel te paște o serie de încurcături pe 11 și 12. Concentrează-te, drămuiește-ți forțele și vei vedea că mai încolo, pe 18, 19, 20 ale lunii, munca ta va da rezultate strălucite. Caută să te relaxezi în ultimele zile ale lunii – ia-ți liber dacă e posibil – pentru că vei da semne de oboseală.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Gemeni: SĂNĂTTE ȘI FORMĂ

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Gemeni atrage atenția asupra rutinei tale în privința activității fizice. În sensul că ai tendința s-o schimbi cu o variantă mai sedentară. Oricum, de pe data de 5, te vei simți mai tonică, vei avea mai multă energie. Profită și fă o ieșire mai lungă în natură sau ceva care să compenseze cele câteva zile de inactivitate.

A fost ceva care te-a împiedicat să ai grijă de tine în ultimul timp? Prea multă muncă, prea puțin somn? În jurul datei de 10 vei începe să resimți efectele. Dacă nu remediezi imediat respectivul aspect, până pe 15 nivelul de energie și concentrare va tot continua să scadă. Ar putea să apară o durere de cap persistentă. Indispoziția ta se va repercuta asupra celor din jur.

Pe 20, trebuie să ai grijă ce mănânci, pentru că sistemul tău digestiv este foarte sensibil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop