Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Vărsător: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Vărsător anticipează posibilitatea unor noi conexiuni pentru tine. Cu oameni noi și cu lumea lor inedită pentru tine.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Vărsător

Chiar dacă nu te atrage din prima, chiar dacă eziți, treci peste îndoială și fă pasul! Orice s-ar spune despre un Vărsător, nu se poate spune că dă înapoi în fața provocărilor. Un Vărsător cu ascendentul într-un semn de Foc va atrage imediat atenția în noul context. Unul cu ascendent într-o zodie de Apă se va adapta în orice mediu nou va nimeri. Dacă ascendentul este o zodie de Aer, va fascina și va fi fascinat de schimbul inedit de idei. Iar dacă este un Vărsător cu ascendentul într-o zodie de Pământ, va învăța și va trage foloase din noua experiență.

Pe 7 și 8 februarie, munca va fi foarte spornică și profitabilă. Sunt toate șansele ca acest lucru să aibă legătură cu noile perspective menționate mai sus. N-ar fi o idee rea să lucrezi în această sâmbătă și să-ți iei liber într-o zi în care o să ai mai puțin chef. Iar dacă crezi că lucrurile merg cum nu se poate mai bine, surpriză: vor merge încă și mai bine pe 9 și 10 februarie.

Pe 11 și 12, abordările tale vizionare ar putea fi cam fanteziste. Din ele ar putea să iasă, totuși ceva, chiar dacă nu imediat. Pe 16 și 17, vei avea în preajmă oameni de la care ai avea ceva de învățat. Ai puțină răbdare și ascultă-i. Experiențele lor sunt altele decât ale tale și îți pot împărtăși ceva nou pentru tine.

Pe 21 și 22 ai un vârf emoțional, dar intuiția te va ghida corect să-l depășești. De pe 25 încolo, te poți concentra asupra ta și a dorințelor tale. Lumea va funcționa și va continua să se deplaseze pe traiectoria pe care i-ai imprimat-o.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pe 1 și 2 februarie, Vărsătorul este pus în fața alegerii. Poate să fie vorba de un nou partener dintre două sau mai multe variante. Dar poate să fie vorba despre direcția de urmat într-o relație deja existentă. Inutil să dai sfaturi unui Vărsător! Oricât de bine l-ai cunoaște, nu poți să bați cu gândul până unde bate el. Alege direcția în care vezi până departe. Pentru tine, important este să ai spațiu de dezvoltare înainte.

De pe 7 până pe 10, sunt zile de progres în toate privințele și de emoții pozitive. Nu respinge un sfat înțelept pe care ți-l dă cineva cu mai multă experiență de viață decât tine, pe 16-17. Va fi bine intenționat și gratuit. Ia, măcar, în considerare acest punct de vedere exterior. Pe 21 și 22 ești tensionată și predispusă la excese emoționale. Ține cont de asta și evită discuțiile în contradictoriu cu partenerul sau cu prietenii. Altfel, vei face din țânțar armăsar.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Vărsător: CARIERĂ

Eficiența ta în activitatea profesională va depinde de conexiunea cu colegii pe 1 și 2 februarie. Întotdeauna depinde, dar în aceste zile va depinde chiar vital. Nu fi distantă, ascultă-i și pe ei. Ba mai mult, lasă puțin lucrul și mergi împreună cu ei în pauza de prânz. Ei te privesc cu fascinație – oferă-le această plăcere!

În jurul datei de 5, vei apărea cu una dintre ideile tale geniale care te situează înaintea timpului tău. Până pe 9 sau 10, va trebui s-o împachetezi frumos și pe înțeles și s-o expui. Vei da lovitura cu ea! Vei răspunde unor căutări disperate ale companiei.

Pe 13, 14 și 15 februarie, vei străluci. Toată lumea va fi ochii la tine iar tu te vei etala din plin și ți se vor recunoaște meritele deosebite. Poate chiar în bani… Pe 25, ai grijă din nou la emoții și la nervozitate. Nu ești singura care arcul întors la maxim. Dar ești singura care vede dincolo de un moment de tensiune trecătoare.

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Vărsător: SĂNĂTATE ȘI FORMĂ

Horoscopul lunar februarie 2018 pentru Vărsător te felicită pentru calm și autocontrol. Luna debutează cu capacitate bună de concentrare și eficiență. Între 7 și 10 februarie, ai multă energie, ai mult entuziasm, asta e bine, dar e și riscant. Ar putea să te ia valul și să te suprasoliciți la muncă. Sau să încerci ceva spectaculos și să te accidentezi. Ține cont de toate regulile prudenței și nu purta ca Superwoman!

Pe 21-22, în toiul unui puseu emoțional, vei fi tentată să abuzezi de ceva, probabil de mâncare, de dulciuri. Ar fi mai bine să n-o faci, ca să nu regreți. Dacă n-ai făcut nimic ireparabil până pe data de 25 februarie, poți să respiri ușurată. Cele câteva zile care au mai rămas din lună vor fi absolut OK pentru sănătatea ta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop