Horoscopul lunar decembrie 2017: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

La final de an, fiecare zodie are provocările ei, așa cum le-au hotărât planetele, prin mișcările și influențele specifice. Află ce-ți rezervă Horoscopul lunar decembrie 2017!

Horoscopul lunar decembrie 2017

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Berbec: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Berbec semnalează prezența majorității planetelor în partea nord a hărții astrale. Acest lucru întărește Casa Carierei.

Aspectele domestice și cele emoționale vor trece în planul secund, în timp cele profesionale vor ocupa planul principal.

În decembrie, vei fi preocupată de dezvoltarea spirituală, prin studii și lecturi de filosofie și religie. Interesul pentru alte culturi ar putea să te determine să călătorești peste hotare. Prin lărgirea orizontului spiritual, îți vei câștiga îmbogăți capacitatea de comunicare.

Află previziunile complete pentru Zodia Berbecului!

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Taur: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Taur anticipează o Casă a Carierei foarte puternică, dată fiind prezența majorității planetelor în jumătatea de nord a hărții astrale.

În luna decembrie, cariera îți va ocupa cea mai mare parte din timp și energie. Totuși, Taur fiind, nu vei putea ignora nici preocupările domestice, nici pe cele de natură psihologică.

Se pare că luna aceasta condițiile astrale s-au copt pentru o realizare de mari proporții. Nu se va întâmpla de la sine, vor fi niște obstacole de depășit, dar există condițiile ca asta să se întâmple.

Află previziunile complete pentru Zodia Taurului!

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Gemeni: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Gemeni pune familia pe planul doi, în folosul carierei.

Jumătatea de nord a hărții astrale acumulează cel mai mare număr de planete, cele mai puternice energii. Din acest motiv, Casa Carierei este foarte puternică, în timp ce Casa Familiei este mai slabă.

De asemnea, se observă o concentrare a puterilor planetare în partea vestică, ceea ce presupune dominația Casei Celorlalți asupra Casei Sinelui. Vei avea nevoie de ajutor și cooperare pentru atingerea obiectivelor. Inițiativele personale și demersurile autonome vor avea de așteptat o perioadă mai favorabilă.

Află previziunile complete pentru Zodia Gemenilor!

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Rac: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Rac observă o perioadă de echilibru între Casă și Carieră.

Până pe data de 21, sectorul nordic și cel sudic al hărții tale astrale sunt echilibrate în privința numărului de planete prezente. După această dată, puterea planetară se deplasează spre partea de nord. Odată cu aceasta, Cariera va deveni dominantă.

Parea vestică a hărții astrale a Racului este mai puternică, deci compromisul și adaptarea sunt mnecesare în această perioadă. Autonomia și inițiativa individuală nu vor avea șanse de succes. Propriile interese vor fi mai bine servite în contextul intereselor celorlalți.

Află previziunile complete pentru Zodia Racului!

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Leu: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Leu observă o fluctuație între nord și sud în privința forțelor planetare. Prioritatea Carierei și a Familiei își vor schimba locul periodic.

Vor fi zile în care cariera îți va ocupa toată atenția și energia. În altele, familia și aspectele emoționale te vor ține ocupată. În orice caz, progresele în carieră nu vor fi posibile în lipsa confortului psihic. De aceea, problemele privind casa, familia și armonia în viața personală vor trebui rezolvate cu prioritate.

De asemenea, caracteristic pentru luna decembrie este faptul că cele mai multe planete se află în sectorul vestic al hărții tale astrale.

Află previziunile complete pentru Zodia Leului!

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Fecioară: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Fecioară semnalează prezența forței planetare în jumătatea sudică a hărții tale astrale. Casa Familiei este dominantă luna aceasta.

Aspectele legate de casă, dar și cele emoționale și psihologice îți vor monopoliza atenția. În privința carieirei, va trebui să folosești această perioadă lipsită de solicitări pentru evaluări și planuri. Astfel, perioada favorabilă care va urma te va găsi pregătită. Iar această pregătire înseamnă inclusiv echilibru emoțional și asigurarea armoniei și suportului în familie.

Află previziunile complete pentru Zodia Fecioarei!

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Balanță: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Balanță anunță prezența majorității planetelor în sectorul sudic al hărții tale astrale. Casa Familiei va fi dominată.

Luna aceasta, trebuie să te concentrezi asupra aspectelor legate de casă, dar și asupra celor de natură psihologică și emoționale. Cu toate acestea puse la punct, cariera va merge de la sine înainte, fără realizări notabile, dar cu stabilitate și echilibru.

Forța planetară va fi concentrată în partea vestică a hărții astrale. În consecință, în perioada următoare, autonomia în acțiune și inițiativele personale nu vor avea prea mult succes.

Află previziunile complete pentru Zodia Balanței!

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Scorpion: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Scorpion anticipează creșterea în importanță a Casei Familiei după jumătatea lunii, dată fiind prezența majoritară a planetelor în sectorul sudic al hărții astrale.

Cariera va fi pe un plan secundar, în timp ce aspectele legate de casă și cele de natură psihologică și emoțională vor trece în față. Armonia în familie va fi esențială pentru nativii în Zodia Scorpionului.

Este de remarcat gruparea forțelor astrale în sectorul vestic, ceea ce înseamnă multă autonomie. Balanța va putea lua inițiative și va putea adopta propriile soluții.

Află previziunile complete pentru Zodia Scorpionului!

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Săgetător: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Săgetător localizează majoritatea planetelor în partea de sud a hărții tale astrale. Casa Familiei este mai puternică decât Casa Carierei.

Fericirea casnică și echilibrul emoțional sunt mai importante pentru tine luna aceasta decât dezvoltarea carierei. Poți să-ți canalizezi energia pentru bunăstarea familiei și să lași cariera și meargă o vreme de la sine.

Plasarea principalelor forțe planetare în sectorul estic al hărții astrale face să fie dominantă Casa Sinelui. Beneficiezi de multă autonomie luna aceasta. Nu depinzi de ceilalți și nu trebuie să faci tuturor pe plac.

Află previziunile complete pentru Zodia Săgetătorului!

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Capricorn: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Capricorn semnalează deplasarea forței planetare spre sectorul sudic al hărții astrale. Focusul se schimbă de la problematica profesională către aspectele emoționale și cele legate de familie.

Armonia în casă te va susține în acumulările din domeniul profesional. Ca să închei cu bine anul, trebuie să acorzi atenția necesară atât carierei cât și familiei.

Majoritatea planetelor se manifestă în jumătatea estică a hărții astrale. Casa Sinelui este dominantă, în timp ce Casa Celorlalți este goală. Independența și acțiunile îndrăznețe îți vor aduce succesul. Farmecul social îți va fi util dar nu vei depinde de asta.

Află previziunile complete pentru Zodia Capricornului!

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Vărsător: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Vărsător anticipează o Casă a Carierei dominantă. Majoritatea planetelor se află în jumătatea de sus a hărții astrale.

Cea mai mare parte a energiei și atenției va fi îndreptată asupra activității profesionale. Familia trebuie să constituie un factor de echilibru și să primească atenție doar atunci când este neapărat necesar.

Mercur retrograd determină contradicții între diversele aspecte ale vieții nativilor în Zodia Capricornului. Va trebui să menții echilibrul între toate acestea și nu va fi foarte ușor.

Află previziunile complete pentru Zodia Vărsătorului!

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Pești: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Pești anticipează o importanță sporită a Casei Carierei față de Casa Familiei. Cea mai mare parte a forțelor planetare se grupează în partea de nord a hărții astrale.

Spațiul profesional se va afla în lumina reflectoarelor luna aceasta. Casa, familia și aspectele emoționale nu vor solicita tot atâta atenție. Echilibrarea lor nu va fi o problemă pentru nativii din Zodia Peștilor.

Un alt aspect semnificativ al hărții tale astrale în decembrie este acumularea energiilor astrale în sectorul estic. Peștii vor putea să-și atingă obiectivele prin acțiune individuală și inițiativă personală.

Află previziunile complete pentru Zodia Peștilor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop