Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Vărsător: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Vărsător anticipează o Casă a Carierei dominantă. Majoritatea planetelor se află în jumătatea de sus a hărții astrale.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Vărsător

Cea mai mare parte a energiei și atenției va fi îndreptată asupra activității profesionale. Familia trebuie să constituie un factor de echilibru și să primească atenție doar atunci când este neapărat necesar.

Mercur retrograd determină contradicții între diversele aspecte ale vieții nativilor în Zodia Capricornului. Va trebui să menții echilibrul între toate acestea și nu va fi foarte ușor.

Pe lângă carieră, spiritualitatea te va preocupa într-o mare măsură luna aceasta. În toate acțiunile tale vei induce și o doză de intuiție sau chiar de misticism. Va trebui să găsești calea de mijloc între ambițiile materiale și aspirațiile spirituale.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Vărsător: CARIERĂ

Din punct de vedere profesional, una aceasta vei înregistra succese remarcabile. Contactele sociale vor juca un rol important în reușitele tale.

Munca susținută, gândirea vizionară și abilitățile organizatorice vor atrage recunoaștere din partea superiorilor. Ca urmare, statutul tău profesional se va îmbunătăți și, odată cu el, nivelul veniturilor.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Vărsător: BANI

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Vărsător este încurajator în privința situației tale financiare. Influența conjugată a planetelor Neptun și Uranus va determina un grad cert de prosperitate.

În decembrie, banii vor veni pe calea unor proiecte care au prezentat un oarecare risc la data la care ai intrat în ele. Se vadovedi inspirată amânarea unor plăți, pentru că ele nu sunt purtătoare de dobânzi și majorări.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Prezența lui Saturn în Casa Dragostei tale va induce prudență și reținere în materie de romantism. Ar trebui să lași dragostea să înflorească încet, să evolueze în ritmul ei. Chiar și în căsnicie, asigură-te că îl înțelegi pe partenerul tău. Planificarea unei sarcini ar trebui să fie precedată de o analiză a circumstanțelor.

Vărsătorii singuri se vor întâlni cu ocaziile de a lega o relație romantică în mediile sociale și spirituale pe care le vor frecventa. Venus sporește farmecul și puterea de atracție a nativilor acestei zodii.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Vărsător prevede o îmbunătățire a stării tale fizice, dacă mai era necesar. Pentru aceasta, însă, va trebui să ai grijă de tine.

Fiind preocupată de spiritualitate și având gânduri foarte înalte, ești predispusă la mici accidente. Evită manevrele riscante și nu experimenta în materie de gastronomie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop