Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Săgetător: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Săgetător localizează majoritatea planetelor în partea de sud a hărții tale astrale. Casa Familiei este mai puternică decât Casa Carierei.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Săgetător

Fericirea casnică și echilibrul emoțional sunt mai importante pentru tine luna aceasta decât dezvoltarea carierei. Poți să-ți canalizezi energia pentru bunăstarea familiei și să lași cariera și meargă o vreme de la sine.

Plasarea principalelor forțe planetare în sectorul estic al hărții astrale face să fie dominantă Casa Sinelui. Beneficiezi de multă autonomie luna aceasta. Nu depinzi de ceilalți și nu trebuie să faci tuturor pe plac.

Sub influența lui Jupiter, vei fi atrasă de spiritualitate și religie. Vei studia, vei reflecta și îți vei contura propriile opinii, cu argumentele necesare.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Săgetător: CARIERĂ

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Săgetător nu anticipează nimic special pentru cariera celor născuți în Zodia Scorpionului. Domeniul profesional este oarecum în umbră, dar rămâne destul de solicitant. Lucrurile își vor continua drumul înainte, iar ceea ce-ți rămâne de făcut este să-ți menții statusul și să te bucuri de banii care vin pentru munca depusă anterior.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Săgetător: BANI

Luna aceasta te vei bucura de roadele muncii tale din perioada anterioară. Bugetul va fi solid, iar cheltuielile planificate nu vor cere mare efort sau multe sacrificii.

Toți cei din familie vor fi mulțumiți cu ceea ceea ce dețin, deci vei avea un grad mulțumitor de independență și în cheltuirea banilor. De asemenea, planificarea banilor va fi la dispoziția ta. Niciun fel de dispute sau neînțelegeri pe tema aceasta!

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Problemele din prezent ale cuplului se vor rezolva până la sfârșitul primei săptămâni din decembrie. Apoi lucrurile vor merge pe o cărare lină, în virtutea obișnuinței, a bunei înțelegeri și a compatibilității.

Este o lună fructuoasă pentru Săgetătorii care sunt în căutarea unui partener. Ești foarte atrăgătoare și poți formeca ușor pe oricine îți propui. Și vor fi suficiente ocazii. Doar că ești nehotărâtă și nu te grăbești să legi o relație serioasă.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Săgetător este optimist. Vei avea o stare de sănătate bună, cu multă vitalitate și energie. Te vei afla într-o dispoziție senzuală, iar partenerul tău va fi mai mult decât mulțumit de pasiunea dintre voi.

Profită de solicitările reduse de la muncă pentru a pleca într-un weekend prelungit în doi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop