Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Scorpion: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Scorpion anticipează creșterea în importanță a Casei Familiei după jumătatea lunii, dată fiind prezența majoritară a planetelor în sectorul sudic al hărții astrale.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Scorpion

Cariera va fi pe un plan secundar, în timp ce aspectele legate de casă și cele de natură psihologică și emoțională vor trece în față. Armonia în familie va fi esențială pentru nativii în Zodia Scorpionului.

Este de remarcat gruparea forțelor astrale în sectorul vestic, ceea ce înseamnă multă autonomie. Balanța va putea lua inițiative și va putea adopta propriile soluții. Nu depinzi de ceilalți, dar cooperarea îți va fi necesară pentru păstrarea stării de echilibru și armonie, atât de importantă pentru tine.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Scorpion: CARIERĂ

Oportunitățile de a-ți găsi un nou job vor fi multe și te vor urmări luna aceasta. Mai ales în cea de a treia săptămână a lunii vei avea parte de una-două oferte bune.

Ceea ce trebuie să ai în vedere este faptul că pentru tine sacrificarea satisfacției sufletești de dragul banilor nu este o opțiune. Nu te amăgi cu gândul că bunăstarea materială îți poate oferi o compensație pentru armonia pierdută. În cazul tău nu este așa. Analizează și alege după cum te îndeamnă inima, nu calculele.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Scorpion: BANI

Din acest punct de vedere, urmează pentru tine o lună de răsfăț. Vei avea bani destui și vei cheltui pe ceva ce-ți dorești de mult. Familia te va susține în satisfacerea acestei dorințe oarecum extravagante. Va trebui să muncești mult și vei avea oarecare bătaie de cap să-ți primești banii, dar va merita efortul.

Intuiția te va ajuta să faci acele schimbări care să-ți aducă pe viitor și mai mulți bani. Este vorba despre lucruri care nu par direct legate de câștig: schimbări de look și de atitudine. De altfel, sursa de câștig suplimentar va fi una mai puțin așteptată, legată de un mai vechi vis al tău.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna aceasta va aduce o serie de oportunități pentru nativii din Zodia Scorpionului care nu au încă o relație. Potențialul partener se află undeva, în cercul cunoștințelor de familie sau al vecinilor. Vei fi atrasă de o persoană bine mobilată intelectual, comunicativă și atentă, acestea fiind coordonate importante în compatibilitatea ta dragoste.

Mercur retrograd va pune anumite obstacole în calea relațiilor existente. Partenerul Scorpionului va dori ceva mai multă libertate. Este posibil să se pună sub semnul întrebării continuarea relației.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Scorpion atrage atenția asupra vulnerabilității care te caracterizează luna aceasta. Vei manifesta indispoziții de natură digestivă, pe care le poți preveni reducând din alimentație carnea și mâncărurile prăjite.

Totodată, ești predispusă la surmenaj intelectual și fluctuații emoționale. Detașarea de stările conflictuale care nu te privesc și reducerea volumului de muncă te pot ajuta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop