Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Rac: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Rac observă o perioadă de echilibru între Cas Familiei și Casa Carierei.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Rac

Până pe data de 21, sectorul nordic și cel sudic al hărții tale astrale sunt echilibrate în privința numărului de planete prezente. După această dată, puterea planetară se deplasează spre partea de nord. Odată cu aceasta, Cariera va deveni dominantă.

Parea vestică a hărții astrale a Racului este mai puternică, deci compromisul și adaptarea sunt mnecesare în această perioadă. Autonomia și inițiativa individuală nu vor avea șanse de succes. Propriile interese vor fi mai bine servite în contextul intereselor celorlalți.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Rac: CARIERĂ

Mercur retrograd va influența cariera nativilor în Zodia Racului. Va fi o perioadă dură, orice realizare va necesita eforturi mari și va întâmpina obstacole. Cu toate acestea, by vei duce lipsă de reușite. Cumva, vei reuși să treci peste toate mai ușor ca de obicei.

Vei simți impulsuri opuse ca direcție în deomeniul profesional. Pe de o parte, te vei simți tentată să urmezi direcția unor proiecte la care să lucrezi cu plăcere. Pe de altă parte, îți vei da seama că interesele imediate cer să sacrifici plăcerea. Mulțumirea ta va depinde de modul în care vei reuși să împaci ambele tendințe.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Rac: BANI

Activitatea profesională va rămâne principala ta sursă de câștig, până pe data de 21 decembrie. După această dată, contactele sociale te vor ajuta foarte mult în această privință.

Cele două arii de prezență și activitate se vor intersecta la un moment dat. Cu alte cuvinte, manageriatul va aprecia utilitatea ta în privința contactelor sociale și te va plasa într-o poziție în care să-ți valorifice potențialul. Aceasta se va reflecta într-o creștere a veniturilor.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În luna decembrie vei avea o viață socială dinamică. Dacă nu ești deja într-o relație, ocaziile vor abunda. Va fi o provocare alegerea unui partener, în funcție de compatibilitate. Cert este că nu vei petrece Revelionul singură.

În relație, sexualitatea va fi un aspect vulnerabil. Până în jurul datei de 20, vei fi prea agitată și prea preocupată de carieră și de interesele practice ca să te mai poți concentra asupra partenerului și a intimității voastre. După această dată, însă, te vei relaxa și veți regăsi pasiunea.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Rac: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Rac în privința sănătății este optimist pentru cea mai amre parte a acestei perioade. Vei resimți efectele oboselii și ale carențelor de minerale date de eforturile prelungite și alimentația dezordonată.

Crampe musculare, semne de anemie, ușoare amețeli – vor fi neplăcerile zilnice. În ultima parte a lunii, însă, vei avea posibilitatea să reduci ritmul și să recuperezi ceea ce ai puerdut în prima parte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop