Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Berbec: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Berbec semnalează prezența majorității planetelor în partea nord a hărții astrale. Acest lucru întărește Casa Carierei.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Berbec

Aspectele domestice și cele emoționale vor trece în planul secund, în timp cele profesionale vor ocupa planul principal.

În decembrie, vei fi preocupată de dezvoltarea spirituală, prin studii și lecturi de filosofie și religie. Interesul pentru alte culturi ar putea să te determine să călătorești peste hotare. Prin lărgirea orizontului spiritual, îți vei câștiga îmbogăți capacitatea de comunicare.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Berbec: CARIERĂ

Ca urmare a progreselor înregistrate în plan profesional, se anticipează o promovare cu o creștere corespunzătoare a veniturilor. Munca ta va fi apreciată și recunoscută de superiorii ierarhici. Ești conștientă de obiectivele tale precum și de calea de urmat pentru atingerea lor. Este, însă, necesară și multă muncă pentru obținerea rezultatelor.

Dacă ești în căutarea unui nou job, există posibilitatea să apară ceva în străinătate. Cel puțin, se întrevede posibilitatea unui stagiu de pregătire în afara țării.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Berbec: BANI

Datorită influenței lui Marte, situația ta financiară va fi una prosperă. Ești mult mai bine orientată spre câștig luna aceasta. Familia te va susține în proeictele tale iar experiența profesională își va spune cuvântul.

După jumătatea lunii decembrie se va produce o conjunctură care te va îndrepta direct spre atingerea unei ținte de mult propuse.

Deși situația financiară a partenerului va fi și ea una înflorutoare, sunt posibile conflicte pe tema modului de cheltuire a banilor. Proprietățile și cheltuielile legate de ele vă vor da niște bătăi de cap.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna aceasta va exista o conexiune între proiectele profesionale, viața socială și cea amoroasă. Toate acestea se vor întâlni într-un punct și de acolo ar putea să nască marea dragoste. Iar beneficiile vor merge în toate cele trei direcții.

Nu este exclus să ai succes în urma unei întâlniri aranjate online. Având în vedere capacitatea ta de comunicare excelentă luna aceasta precum și preocupările intelectuale deosebite, vei atrage persoane de același nivel. Compatibilitatea poate fi identificată și de la distanță, în aceste condiții privilegiate.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Berbec nu dă niciun semnal de alarmă în privința sănătății. Totuși, anumite avertismente există. Acestea sunt valabile pentru perioada Sărbătorilor. Ele se leagă mai ales de digestie.

Dacă ai un colon sensibil, iritabil, va trebui să ai grijă să eviți mâncărurile care nu-ți priesc. Ficatul pare să fie, de asemenea, mai sensibil în această perioadă. Iar tusea care tinde să persiste, trebuie tratată pentru că nu va trece de la sine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop