Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Fecioară: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Fecioară semnalează prezența forței planetare în jumătatea sudică a hărții tale astrale. Casa Familiei este dominantă luna aceasta.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Fecioară

Aspectele legate de casă, dar și cele emoționale și psihologice îți vor monopoliza atenția. În privința carieirei, va trebui să folosești această perioadă lipsită de solicitări pentru evaluări și planuri. Astfel, perioada favorabilă care va urma te va găsi pregătită. Iar această pregătire înseamnă inclusiv echilibru emoțional și asigurarea armoniei și suportului în familie.

De asemnea, caracteristică pentru această perioadă este concentrarea planetelor în sectorul vestic al hărții tale astrale. Abilitățile sociale îți vor fi mai utile decât cele personale. Inițiativele proprii nu-ți vor fi de mare ajutor. Nu încerca să înoți împotriva curentului – va fi mult mai profitabil să te pliezi pe acesta, în condițiile unui Mercur retrograd.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Fecioară: CARIERĂ

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Fecioară arată că, în această perioadă, cariera nu va fi pe primul plan. Nu se întâmplă lucruri spectaculoase – în orice caz, nu în mod vizibil. Influența Lunii, totuși, va influența discret, din umbră, o traiectorie ascendentă, mai ales după jumătatea lui decembrie.

În privința unui nou job sau a unor noi proiecte profesionale va trebui să manifești prudență, mai ales după data de 24 decembrie, când nimeni nu mai vorbește serios.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Fecioară: BANI

Nu stai rău cu banii în luna decembrie. Până pe data de 15, poți să faci anumite investiții, pentru că beneficiezi de inspirație, iar riscurile nu sunt majore. Interesant este că vei avea ocazia să câștigi ceva dintr-o activitate foarte distractivă.

Câștigul principal va veni din activitatea profesională. Până pe data de 24, vei ști exact cum stai cu bugetul de Sărbători. După această dată, vine o perioadă de cheltuieli de plăcere. Temperată cum ești în privința banilor, asta nu te va da peste cap, iar începutul anului nu te va găsi chiar lefter.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nativii în Zodia Fecioarei vor fi influențați în mod decisiv de Venus și de Jupiter: dragostea va înflori. Dacă se va înfiripa o relație, deocamdată ea nu va fi însoțită de un angajament serios. Vei savura noua legătură romantică fără să-ți bați capul cu ce va fi în viitor. Dar, dacă există cu adevărat compatibilitate, în viitor acest lucru va duce la o legătură serioasă.

Dacă este cazul tău, relațiile cu copiii vor înregistra noi culmi de tandrețe și înțelegere. Vei simți o mare bucurie să redevii tu însăți copil. Este o perioadă foarte favorabilă călătoriilor cu familia. În jurul datei de 13 decembrie, influența Lunii va fi de ajutor pentru rezolvarea pe cale intuitivă, sentimentală a eventualelor conflicte din cuplu.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Fecioară atrage atenția asupra stării generale de sănătate. Nativii în Zodia Fecioarei vor fi fragili, sensibili până pe data de 21. Eforturile prelungite de peste an își vor spune cuvântul. Se impune odihnă și mai puțin stres.

De asemnea, este bine că în această perioadă te vei preocupa mai puțin de carieră și mai mult de familie și de aspectele emoționale. Pentru că echilibrul psihic îți este amenințat – dar nu în mod serios. Vei face față, mai ales dacă vei lua o vacanță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop