Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Pești: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Pești anticipează o importanță sporită a Casei Carierei față de Casa Familiei. Cea mai mare parte a forțelor planetare se grupează în partea de nord a hărții astrale.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Pești

Spațiul profesional se va afla în lumina reflectoarelor luna aceasta. Casa, familia și aspectele emoționale nu vor solicita tot atâta atenție. Echilibrarea lor nu va fi o problemă pentru nativii din Zodia Peștilor.

Un alt aspect semnificativ al hărții tale astrale în decembrie este acumularea energiilor astrale în sectorul estic. Peștii vor putea să-și atingă obiectivele prin acțiune individuală și inițiativă personală.

Abilitățile sociale nu vor fi mai necesare ca de obicei. Nu este nevoie de prea multe compromisuri. Calea cea mai bună va fi calea pe care ți-o vei alege în mod independent.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Pești: CARIERĂ

Principalele realizări profesionale vor fi posibile pe baza acumulării de noi cunoștințe și abilități, fie pe cont propriu, fie prin participarea la traininguri. Sunt posibile călătorii în acest scop. Progresele în carieră vor fi legate de angajarea în activități umanitare și acțiuni sociale.

Deși progresele în carieră vor fi certe și rapide, nativii în Zodia Peștilor vor avea de făcut față unor provocări. Aceasta va afecta nivelul energiei și tonusul psihic. Vor fi tulburări și lupte de putere în organizație, dar, până la urmă, vei avea de câștigat din toate acestea.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Pești: BANI

Situația financiară a nativilor din Zodia Peștilor va fi oarecum delicată în decembrie. Va fi nevoie de mai mult efort pentru câștigarea banilor. Este nevoie de decizii rapide și de o inteligență ascuțită pentru a nu rata posibilitățile de câștig.

Principalul venit va fi din activitățile profesionale, unde trebuie să fii pe fază în privința orelor suplimentare sau a proiectelor cu bani mulți. După data de 20 decembrie, prietenii și cunoscuții te vor ajuta să-ți optimizezi obligațiile fiscale.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În decembrie, Mercur retrograd va induce impredictibilitate în materie de dragoste pentru cei din Zodia Peștilor. Din punct de vedere social, vei veni în contact cu persoane foarte influente.

Dacă ești singură, probabil că atenția îți va fi atrasă mai ales de potențialii parteneri care ar avea o influență pozitivă asupra carierei tale. Parteneri compatibili vei putea întâlni în mediul profesional, printre colegi sau poate chiar printre șefi.

Pentru cuplurile stabile, este o perioadă favorabilă pentru a planifica o sarcină.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Pești: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Pești avertizează că, până pe 21 decembrie, sănătatea va fi un motiv de îngrijorare. Poate să fie vorba despre o afecțiune cronică, o intoleranță sau o alergie care să se manifeste mai agresiv.

Remediul va veni dacă medicația va fi completată cu o adaptare a stilului de viață și cu mijloace naturale. Nu este de neglijat nici varianta echilibrării energetice prin terapii neconvenționale și prin meditație.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop