Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Capricorn: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Capricorn semnalează deplasarea forței planetare spre sectorul sudic al hărții astrale. Focusul se schimbă de la problematica profesională către aspectele emoționale și cele legate de familie.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Capricorn

Armonia în casă te va susține în acumulările din domeniul profesional. Ca să închei cu bine anul, trebuie să acorzi atenția necesară atât carierei cât și familiei.

Majoritatea planetelor se manifestă în jumătatea estică a hărții astrale. Casa Sinelui este dominantă, în timp ce Casa Celorlalți este goală. Independența și acțiunile îndrăznețe îți vor aduce succesul. Farmecul social îți va fi util dar nu vei depinde de asta.

Spiritualitatea va juca un rol important luna aceasta. Vei fi atrasă să participi la conferințe, la ședințe de meditație. Intuiția și sugestiile subconștiente din vise te vor ghida în acțiune.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Capricorn: CARIERĂ

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Capricorn nu are prea multe de spus despre evoluția ta profesională în decembrie. Doar că lucrurile vor sta bine, va fi liniște și pace, fără evenimente, fără surprize.

Folosește această perioadă de stabilitate și stagnare ca să-ți îmbogățești abilitățile profesionale sau să-ți planifici loviturile de la începutul anului viitor.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Capricorn: BANI

Saturn intră în Casa Banilor tăi. Aceasta înseamnă prosperitate financiară. În mod indirect, vei câștiga bani inclusiv din preocupările tale spirituale de luna aceasta. Vei frecventa medii propice relațiilor complexe, inclusiv cu finalitate profesională.

Urnaus îți va influența favorabil inteligența financiară și te va ajuta să-ți asiguri un echilibru pe treapta de sus a standardelor tale materiale.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dragostea stă pe loc luna aceasta, ceea ce nu e nici bine dar nici rău. Dacă ești singură, vei trece pe lângă niște flirturi, puțin amuzament, însă nimic cu adevărat serios. Nu există dispoziția necesară pentru angajamente de durată nici de o parte, nici de cealaltă.

Cuplurile stabile vor și mai stabile, dacă este posibil. Tocmai această acalmie este benefică la sfârșit de an, când oboseala acumulată îi face pe alții iritabili și prăpăstioși. Cumva, nativii în Zodia Capricornului scot maximum de potențial din compatibilitatea lor cu partenerul.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Capricorn este, în sfârșit, entuziast: sănătatea Capricornului va fi excelentă. Iar după data de 21, acesta se va bucura chiar mai mult de vitalitate și energie.

Atleții și sportivii, în general, vor excela în activitate și vor putea ataca ștachete și mai înalte în performanța lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro