Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Gemeni: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Gemeni pune familia pe planul doi, acordând mai multă atenție carierei.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Gemeni

Jumătatea de nord a hărții astrale acumulează cel mai mare număr de planete, cele mai puternice energii. Din acest motiv, Casa Carierei este foarte puternică, în timp ce Casa Familiei este mai slabă.

De asemnea, se observă o concentrare a puterilor planetare în partea vestică, ceea ce presupune dominația Casei Celorlalți asupra Casei Sinelui. Vei avea nevoie de ajutor și cooperare pentru atingerea obiectivelor. Inițiativele personale și demersurile autonome vor avea de așteptat o perioadă mai favorabilă.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Gemeni: CARIERĂ

Progresele în carieră vor fi excelente luna aceasta. Ele vor depinde, însă, de diplomația ta, de capacitatea de a te integra în proiecte mai ample. Interesele celorlalți vor prima și va trebui să le integrezi pe ale tale printre ale lor.

Din fericire, familia te va susține în privința aceasta. Te va susține, de asemenea, dacă ești în căutarea unui nou job sau a unor noi proiecte profesionale. Relațiile de tot felul și participarea la evenimente sociale îți vor fi, de asemenea, de mare folos.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Gemeni: BANI

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Gemeni este optimist în privința situației tale financiare. Până la jumătatea lunii chiar nu vei avea niciun fel de stres în privința banilor.

Dacă în a doua jumătate a lunii perspectivele sunt mai ponderate, nu va fi o problemă, pentru că banii nu te vor preocupa deloc. Aceasta, tocmai pentru că ți-ai asigurat o oarecare stabilitate pe termen lung și nu te presează niciun fel de cheltuieli pe care să nu ai din ce le acoperi.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna decembrie va fi una plină de evenimente și activități sociale. Vei întâlni multă lume, ceea ce ți-e foarte util, dat fiind că traversezi o perioadă în care ai nevoie de relații de tot felul.

Soarele, Venus, Marte și planeta care te guvernează, Mercur, sunt toate prezente în Casa Dragostei tale. Asta te va ajuta enorm în cazul în care îți cauți sufletul-pereche. Vei găsi persoana compatibilă fie la muncă, printre colegi, fie în societate, printre cunoștințe.

Dacă ești într-o relație permanentă, aceasta va merge atât de bine încât ar fi un moment favorabil să planificați o sarcină.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Gemeni avertizează că sănătatea va fi într-o stare delicată până pe data de 21. O poți îmbunătăți prin detoxifiere. Dacă ești vegetariană, ești privilegiată și avertismentele nu te privesc. Dacă nu, ar fi bine să încerci să fii pentru o perioadă mai mare sau mai mică.

L a petrecerile care urmează, evită consumul de alcool, nu bea cafea și nu fuma fără măsură.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop