Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Leu: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Leu observă o fluctuație între nord și sud în privința forțelor planetare. Prioritatea Carierei și a Familiei își vor schimba locul periodic.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Leu

Vor fi zile în care cariera îți va ocupa toată atenția și energia. În altele, familia și aspectele emoționale te vor ține ocupată. În orice caz, progresele în carieră nu vor fi posibile în lipsa confortului psihic. De aceea, problemele privind casa, familia și armonia în viața personală vor trebui rezolvate cu prioritate.

De asemenea, caracteristic pentru luna decembrie este faptul că cele mai multe planete se află în sectorul vestic al hărții tale astrale. Ca urmare, luna aceasta depinzi mult de ceilalți. Trebuie să fii diplomată, să colaborezi și să-ți integrezi interesele proprii în tabloul intereselor celorlalți.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Leu: CARIERĂ

Până pe data de 21, cariera este la concurență cu familia si aspectele psihologice, emoționale. După data de 21 însă, cariera va trece clar pe primul loc. Vei manifesta creativitate și contextul va fi favorabil afirmării tale.

În toată această perioadă, însă, va trebui să dai dovadă de diplomație, ba chiar să te folosești de ceilalți, în măsura în care principiile îți permit.

Dacă ești în căutarea unui nou job sau a unor noi proiecte, trebuie să apelezi la toate relațiile tale. Însă trebuie să analizezi bine ofertele pentru că nu toate sunt demne de luat în seamă.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Leu: BANI

Influența lui Mercur promite o situație financiară bună pentru nativii în Zodia Leului. Inteligența ta financiară va funcționa din plin și vei lua decizii profitabile.

Dacă ești tentată să faci o investiție cu o anumită doză de risc, după data de 12 decembrie este o perioadă favorabilă. Pentru creșterea veniturilor în viitor este util să investești acum în ceva tehnică legată de profesia ta.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna decembrie va fi pentru tine plină de petreceri și evenimente sociale. Poate că intenționezi să zici pass la unele, dar nu e bine. Până pe 21, du-te oriunde esști invitată că n-o să regreți!

Pe de o parte, dacă ești singură, în aceste întruniri cu caracter de divertisment vei întâlni în mod repetat o persoană care va dovedi compatibilitate cu tine. Pe de altă parte, relațiile sociale noi îți vor fi utile nu peste mult timp în carieră.

Dacă ești, deja într-o relație, aceasta își va confirma consistența și durabilitatea, tocmai în urma participării împreună la evenimente sociale. Alianța se va întări și vă va încuraja să treceți la nivelul următor. Acesta poate însemna căsătoria, o casă sau un copil.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Leu: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Leu atrage atenția asupra prezenței lui Saturn în zodia ta. Această planetă predispune la instabilitate, mai ales de natură emoțională. Solicitările de tot felul, intrigăraia care se țese în jurul tău și la care te-ar dezgusta să participi te vor costa și pe tine. Stresul tinde să se transforme în depresie.

Desprinderea de agitație, evadările într-un spațiu mai puțin familiar, în care să te recreezi îți vor ajuta considerabil. Nu este neapărat recomandabilă vacanța la țară, pentru că mediul rural și lipsa de confort au efect deprimant asupra ta. Un city break, Viena, Budapesta, Praga – iată ce te-ar face fericită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop