Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Taur: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Taur anticipează o Casă a Carierei foarte puternică în comparație cu Casa Carierei, dată fiind prezența majorității planetelor în jumătatea de nord a hărții astrale.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Taur

În luna decembrie, cariera îți va ocupa cea mai mare parte din timp și energie. Totuși, Taur fiind, nu vei putea ignora nici preocupările domestice, nici pe cele de natură psihologică.

Se pare că luna aceasta condițiile astrale s-au copt pentru o realizare de mari proporții. Nu se va întâmpla de la sine, vor fi niște obstacole de depășit, dar există condițiile ca asta să se întâmple.

După cea de a treia săptămână a lunii, pe agenda Taurului se vor afla călătoriile în străinătate și / sau cele spirituale. Multe aspecte ale vieții tale vor suferi transformări în urma acestor călătorii. Vei avea parte de unele clarificări atât de natură spirituală, cât și de natură academică, dacă ești încadrată într-o formă de studiu.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Taur: CARIERĂ

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Taur prezintă ca excelente realizările profesionale din luna decembrie. În prima perioadă, va fi vorba despre muncă susținută. În a doua jumătate a lunii, vei culege roadele – fie că este vorba despre o primă, fie că este vorba despre o avansare, fie că vei fi inclusă într-un proiect foarte profitabil.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Taur: BANI

Influențele planetare se vor concretiza într-o îmbunătățire simțitoare a situației financiare. Nu te lăsa sedusă de asta și nu cheltui pe obiecte de lux inutile! Ai putea, dimpotrivă, să reduci cheltuielile ca să poți să-ți plătești datoriile sau să faci o achiziție importantă amânată.

Dacă nu ai nici datorii, nici restanțe la marile achiziții, ai putea investi în bunuri legate de profesia ta care să te ajute pe viitor să muncești mai eficient și să câștigi mai mult. Toate acestea au șanse de reușită în decembrie.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, luna decembrie cu multele sale evenimente sociale îți va scoate în cale câțiva posibili parteneri. În funcție de compatibilitate, vei avea șansa de a-ți găsi un partener pentru o relație serioasă.

Dacă ești într-o relație permanentă, aceasta va decurge bine, cu îmbunătățiri în aspectele sale deficitare. Cuplul se va afla sub influența și protecția unor persoane importante. Eventualele conflicte se vor rezolva de la sine, odată cu îmbunătățirea aspectelor legate de bani.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Taur: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Taur nu anticipează nimic important în această privință. Pentru o condiție fizică bună, va fi necesar să-ți rezervi timp pentru sport sau, cel puțin, pentru mersul pe jos.

Cum ești ușor predispusă la răceli, tuse și rinite persitente, va trebui să ai grijă cum te îmbraci, așa încât să nu te expui transpirată la frig.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop