Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Balanță: Carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Balanță anunță prezența majorității planetelor în sectorul sudic al hărții tale astrale. Casa Familiei va fi dominată.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Balanță

Luna aceasta, trebuie să te concentrezi asupra aspectelor legate de casă, dar și asupra celor de natură psihologică și emoționale. Cu toate acestea puse la punct, cariera va merge de la sine înainte, fără realizări notabile, dar cu stabilitate și echilibru.

Forța planetară va fi concentrată în partea vestică a hărții astrale. În consecință, în perioada următoare, autonomia în acțiune și inițiativele personale nu vor avea prea mult succes. Vei depinde de ceilalți și va trebui să te bazezi pe adaptare și cooperare. Cu Mercur retrograd este bine să manifești diplomație și să nu încerci să înoți împotriva curentului.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Balanță: CARIERĂ

Dacă ești în căutarea unui nou job, nu-ți vor lipsi ofertele. Ceea ce va lipsi în mare măsură va fi seriozitatea acestora. Fie că vor fi proiecte nesigure, fie că vor fi unele de scurtă durată – cert este că ar fi bine să mai amâni o vreme luarea unei decizii.

În mediul profesional în care te afli deja, vei avea impresia că luna aceasta lucrurile se mișcă pe lângă tine, lăsându-te în urmă. Este posibil să fie așa, dar numai pe termen scurt. Folosește acest răgaz ca să-ți diversifici competențele și să plănuiești pentru viitor.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Balanță: BANI

Prezența lui Pluto în Casa Banilor va asigura nativilor în Zodia Balanței stabilitate financiară. Chiar dacă, din punct de vedere profesional, este o perioadă de aparent regres, banii vor veni din activitățile anterioare.

Ai putea folosi acest răgaz ca să găsești noi căi de a câștiga, prin creativitatea care te caracterizează. Vei fi tentată de direcții contrare și cel mai bine ar fi să faci tot posibilul să împaci aceste direcții și să nu ratezi nimic.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, în perioada de sfârșit de an vei avea ocazia să faci câteva combinații, dar niciuna serioasă. Ceea ce va lipsi va fi compatibilitatea. Adevărul este că nici tu nu ai dispoziția necesară să te gândești serios la un viitor în cuplu.

Din cauza influențelor planetare, relațiile existente vor suferi turbulențe. Soluțiile vor apărea odată cu evoluția planetei marte, după data de 10 decembrie. Planurile importante care privesc cuplul ar fi bine să fie amânate până după această dată.

Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Cuvântul de ordine pentru nativii în Zodia Balanței este ODIHNĂ. Horoscopul lunar decembrie 2017 pentru Balanță fixează un jalon la jumătatea lunii, moment după care nu mai poți amâna planurile de relaxare și activități în aer liber.

Ești predispusă la inflamații ale sinusurilor și alte neplăceri de ordin respirator. Apelează mai întâi la remedii naturale care să prevină acest fel de afecțiuni. Echilibrul tău emoțional necesită, de asemnea, grijă și atenție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop