Horoscopul lunar aprilie 2018: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie 2018

Horoscopul lunar aprilie 2018 aduce în prim plan două planete pitice care influențează într-un fel sau altul fiecare zodie: Eris și Ceres. În plus, fiecare zodie este sub influențe astrale specifice. Luna aceasta, tot zodiacul este străbătut de contradicții, coincidențe și surprize.

Horoscopul lunar aprilie 2018

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Berbec

Așa cum te organizezi acum, așa vei lucra tot restul anului. Trebuie să depui puțin mai mult effort în direcția aceasta. Steaua pitică Eris, care nu-ți este favorabilă de obicei, va face o excepție. Luna aceasta, va adopta o poziție care nu te va mai încurca cu nimic. În conjuncție cu Soarele, va crea chiar un context favorabil pentru îndeplinirea planurilor tale.

Deși în cea mai mare parte a lunii viața personală te va solicita cel mai mult, vei avea succes și pe plan profesional. Va trebui să fii tot timpul pe fază și să valorifici repede orice moment favorabil, pentru că va trece repede.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Taur

Grație poziției favorabile a Lunii și a lui Venus, urmează pentru tine o perioadă de succes pe diverse planuri. În primul rând, se prefigurează niște mici investiții profitabile. Nu orice investiții și nu cele mai riscante!

Uranus este într-o poziție oarecum dificilă pentru Zodia Taurului. Aceasta este planeta care te va taxa pentru greșeli. Nu risca, nu te aventura, gândește-te bine înainte de a vorbi și de a acționa.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Gemeni

Eris, steaua pitică, va susține cu strălucirea sa planeta Mercur, patroana Zodiei Gemenilor. Ca urmare a acestei combinații neașteptate, luna aprilie va fi una a coincidențelor.

Neașteptat va fi echilibrul din această lună. Deci nu vor fi aspecte spectaculoase, ci tocmai stabilitatea va fi surpriza.
Pe scurt: erai neliniștită, te temeai de ceva, aveai decizii cruciale de luat? Ei bine, nu mai e nevoie să te frămânți.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Rac

Nu se poate spune că vei obține ușor tot ceea ce-ți dorești luna aceasta. Și nici nu vei avea niște avantaje evidente față de alte zodii. Avantajele vor fi subtile și numai tu le vei înțelege. Condiția este să te bazezi mult pe intuiție, să nu faci calcule excesive pentru că nu ai date raționle pentru calcul.

Marte, principalul oponent al semnului tău, este destul de puternic în această perioadă, deci nu-ți ispiti norocul. Nu risca foarte tare, nu provoca pe nimeni, mai ales pe cei mai puternici, pentru că lui Marte i-ar plăcea să-ți dea o lovitură.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Leu

Nu e vorba despre o lipsă de noroc ci despre faptul că trebuie să te obosești puțin ca să-l prinzi. Trebuie să acționezi pe cât mai multe planuri și cât de intens, ca să te alegi cu ceva important. Trebuie să ieși din locul tău de joacă obișnuit, pentru că șansele mari se află ceva mai departe de lungimea brațului.

Simți nevoia de schimbare, simți că ai bătut destul pasul pe loc. Poate te vei apuca să studiezi ceva nou. Sau vei adopta un mod de viață mai sănătos. Pluto este responsabil pentru aceasta.

Totodată, ești sub influența planetei pitice Ceres care te îndeambnă să te autocompătimești. Nu pierde timpul cu asta și, mai ales, n-o face public!

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Fecioară

În același timp însă, poziția lui Mercur este favorbilă Fecioarelor. Cel puțin din punct de vedere fianciar, aprilie va fi o lună bună. Banii vin în legătură cu munca. Dar munca prea intensă poate să-ți defavorizeze relația de cuplu. Aici vine încurcătura.

Ca și în cazul altor zodii, luna aceasta va trebui să fii pe fază și să acționezi repede, ca să nu pierzi ocazii. În plus, Fecioara este amenințată de niște nedreptăți. Nu trebuie să cedezi.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Balanță

După unii astrologi contemporani, Eris este, de fapt, patronul Balanței. După astrologia clasică, este Venus. Dar nu strică să ai doi protectori. Așadar, ai treabă cu acest Eris, descoperit în 2003. În 2006, planeta a primit numele Eris, după zeița greacă a discordiei. Deci, dacă ție ți-e prietenă, înseamnă că acționează spărgând orice asociere ostilă din preajma ta.

Perioada următoare nu va aduce mari surprize pentru tine. Dar tu îi vei surprinde destul pe cei din jur, nu atât prin decizii ciât prin felul în care ai ajuns la ele.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Scorpion

Fiind la capacitatea maximă, Scorpionul, ca semn de Apă ce este, va deveni adaptabil și bivalent. Va beneficia de oportunități în plan profesional și de șanse de progres în plan personal. Însă în această perioadă, nu totul depinde de tine. Trebuie să te armonizezi cu interesele și dorințele celorlalți ca să obții ce este mai bun pentru tine. Semnele de Apă fac asta cu succes în mod curent.

Planeta pitică Eris, numită astfel după zeița greacă a discurdiei, este la putere. Ai grijă, deci! Dacă acțiunile tale nu sunt tocmai principiale, te paște răzbunarea din partea celor perdanți.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Săgetător

Eris, planeta pitică descoperită în 2003 și denumită după zeița greacă a discordiei, își revendică unele zodii. Unii astrologi îi atribuie inclusiv guvrnarea Zodiei Săgetătorului. Iar luna aceasta, Eris este foarte puternică. Pentru protejații săi e bine. Pentru adversarii acestora, e grav.

În aceste condiții, Săgetătorul se bucură de căldura protecției. Dar tumultul sentimentelor de luna aceasta este neobișnuit pentru nativii acestei zodii. Se pot trezi implicați în conflicte complexe, între mai mult de două părți beligerante. Și, contrar obiceiului, se pot trezi dând replici dure și luînd atitudine. Nu e bine. Consecințele pot fi grave. Și sunt evitabile cu puțină prudență.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Capricorn

Marte și Saturn acționează în tandem de partea ta. E momentul să iei taurul de coarne. Este timpul pentru acțiune, dar este important să nu te împrăștii în prea multe direcții. Altfel, nimic nu va ieși cum trebuie, toate vor fi începute și nimc terminat.

În comunicare vor exista niște dificultăți dacă nu te impui și lași ceața să plutească în continuare. Vei avea o doză de noroc dar nu trebuie să te bazezi orbește pe asta.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Vărsător

Ceres, mica planetă pitică foarte activă și influentă este cea care vrea să te bage în conflicte de tot felul. Dar tandemul Saturn-Neptun este de partea ta. În plus, la un moment dat pe parcursul lunii, îți vine și Pluto în ajutor. Așa că nu te stresa, nu te implica și nu face ceva ireparabil. Conflictele nu se vor stinge de la sine, dar tu vei reuși să te extragi din ele, fără pagube notabile.

Felul în care te vor ajuta planetele mai sus amintite va fi prin sporirea capacității tale de comunicare și a autorității în fața celorlalți. Comunicarea îți va fi de folos și în plan profesional, și în plan personal.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Pești

Venus este responsabil pentru intensitatea emoțiilor tale și a senzualității crescute. Venus este planeta care te guvernează. Poziția specială în care intră în această lună față de zodia Peștilor îi intensifică valențele.

Cum se va concretiza asta? În primul rând, printr-o creștere a intuiției și a spiritului de observație. Vei sesiza unele situații delicate mult înaintea celorlalți. Nu vei putea să preîntâmpini tensiunile și conflictele, pentru că așa se aranjează planetele și așa dictează ele. Dar poți să fii pregătită, să te pui la adăpost și să nu te lași antrenată în isteria generală.

Află previziunile complete!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop