Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Taur: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Taur

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Taur recomandă curaj în inițiativele de natură financiară. Grație poziției favorabile a Lunii și a lui Venus, urmează pentru tine o perioadă de succes pe diverse planuri. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Taur

Grație poziției favorabile a Lunii și a lui Venus, urmează pentru tine o perioadă de succes pe diverse planuri. În primul rând, se prefigurează niște mici investiții profitabile. Nu orice investiții și nu cele mai riscante!
Uranus este într-o poziție oarecum dificilă pentru Zodia Taurului. Aceasta este planeta care te va taxa pentru greșeli. Nu risca, nu te aventura, gândește-te bine înainte de a vorbi și de a acționa.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Taur: CARIERĂ

Luna aprilie va fi una de succes mai ales pentru cei care lucrează pe bază de comision. Agenții de vânzări sau de asigurări, cei din PR, publicitate, comunicare vor încasa bine, ceea ce înseamnă că au muncit cu spor. Condiția este să dea atenție fiecărui detaliu și să nu neglijeze dealurile mărunte. Adică să adune bănuț cu bănuț, cu tot efortul care se cere. Nu scrie nicăieri că va cădea dintr-odată o sumă uriașă pentru ei. Se va aduna o sumă mare din sume multe și mărunte. Este valbil și pentru cei care au o afacere proprie.

Cei care muncesc în baza unui contract cu venituri fixe trebuie să dovedească mult tact. Vor fi schimbări în jurul lor. Tendința va fi de rămânere în afara schimbărilor, dar asta ar duce la pierderea unor oportunități. Trebuie flexibilitate și adaptare. Mai mult, trebuie să acționezi în interesul tău, să mai lași la o parte din scrupule și cavalerism.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Configurația astrală promite oarecare liniște în familie. Solicitările mari ale jobului vor acționa în două sensuri. Chiar în trei. Pe de o parte, îți vor lua din timpul și energia destinate partenerului și familiei. Pe de altă parte, îți vor lua din energia cu care te lupți și îi pisezi în mod obișnuit. Pe de o a treia parte, le va da ocazia să te susțină și asta va întări coeziunea familiei și a cuplului.

Pentru cei singuri, asta se poate traduce într-o lipsă de perspective de noi relații. Ar fi oarecum greșit să interpretezi așa. Adevărul este că nu se va întâmpla ceva spectaculos. Dar va fi o perioadă de consolidare a independenței și de luciditate în alegeri. Îți vei defini clar opțiunile și asta te va ajuta în viitor să te ferești de relații dăunătoare.

Este, de asemnea, posibil să existe o persoană specială și să se producă o apropiere lentă dar temeinică.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Taur: SĂNĂTATE

Agitația care te cuprinde te face să sari peste mese sau să mănânci pe apucate. De aici, posibile dureri de stomac, amețeli, dureri de cap. Nu uita să mănânci și să te hidratezi cum trebuie!

Află ce zodie ești în Zodiacul chinezesc.

Până acum, ți s-a îndeplinit ceva din previziunile Horoscopului chinezesc 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop