Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Leu: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Leu

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Leu confirmă faptul că ești sub protecția Soarelui. Chiar dacă nu ai un car de noroc, ai norocul de a nu avea ghinion. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Leu

Nu e vorba despre o lipsă de noroc ci despre faptul că trebuie să te obosești puțin ca să-l prinzi. Trebuie să acționezi pe cât mai multe planuri și cât de intens, ca să te alegi cu ceva important. Trebuie să ieși din locul tău de joacă obișnuit, pentru că șansele mari se află ceva mai departe de lungimea brațului.

Simți nevoia de schimbare, simți că ai bătut destul pasul pe loc. Poate te vei apuca să studiezi ceva nou. Sau vei adopta un mod de viață mai sănătos. Pluto este responsabil pentru aceasta.

Totodată, ești sub influența planetei pitice Ceres care te îndeambnă să te autocompătimești. Nu pierde timpul cu asta și, mai ales, n-o face public!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Leu: CARIERĂ

Lucrurile se vor dovedi foarte simple. Va ca și cum ai avea în mână instrucțiuni scrise pentru acțiunile tale. Dacă cineva are ceva să-ți spună, ascultă, nu respinge sfaturile, ca de obicei. Vei ști ce ai de făcut, dar trebuie să fii pe fază. Există un mic pericol de a rata șansa, din neatenție. Ideea este că trebuie să mergi înainte, nu prea mai e cale înapoi.

Concentrează-te pe ceea ce-ți dorești cu adevărat. Dacă ai o afacere proprie sau ești liber profesionist, ai ajuns la momentul în care poți face pasul înainte. Ai toate condițiile îndeplinite plus energia necesară.

Este valabil și pentru cei care sunt angajați. Este important ca aceștia să nu se lase distrași de îndeplinirea unor sarcini care, de fapt, aparțin altora. Nu te preocupa de profitul angajatorului ci de bunăstarea ta. Eventual, la alt angajator.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În relațiile personale, sinceritatea va fi cel mai bun mijloc de apărare. Pentru că, da, vei fi acuzată de diverse chestii. Justifică-te, dar cu demnitate. În relațiile romantice, Leul este cam conservator și sentimental. Ori pui la punct niște principii pe care seă se bazeze relația, ori pui capăt relației. Energia pe care o ai îți este necesară în ceva productiv, nu în efortul de stagnare.

Dacă nu ești într-o relație, nu te duce din inerție într-una. Ai această tendință pentru că ești într-o perioadă sentimentală și emoțională. Abate-ți atenția către noile aranjamente profesionale până când vei dobândi calmul și luciditatea în privința relațiilor.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Leu: SĂNĂTATE

Ești foarte agitată, n-ai răbdare nici să stai, nici să mănânci, nici să dormi. Vrei ceva nou în viața ta? Poate fi un regim de viață schimbat sau poate fi renunțarea la un obicei nesănătos. Asta îți va absorbi din energie și îți va face rost de satisfacție.

Află ce zodie ești în Zodiacul chinezesc.

Până acum, ți s-a îndeplinit ceva din previziunile Horoscopului chinezesc 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop