Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Rac: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Rac

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Rac indică un bonus special de la patronul zodiei, Luna. În aprilie, mizează pe spontaneitate și pe sinceritate. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Rac

Nu se poate spune că vei obține ușor tot ceea ce-ți dorești luna aceasta. Și nici nu vei avea niște avantaje evidente față de alte zodii. Avantajele vor fi subtile și numai tu le vei înțelege. Condiția este să te bazezi mult pe intuiție, să nu faci calcule excesive pentru că nu ai date raționle pentru calcul. Nu se știe de ce lucrurile stau așa cum stau și ies așa cum ies. Teama ta principală luna aceasta va fi incertitudinea. Din nou, trebuie să ai încredere în intuiție.

Marte, principalul oponent al semnului tău, este destul de puternic în această perioadă, deci nu-ți ispiti norocul. Nu risca foarte tare, nu provoca pe nimeni, mai ales pe cei mai puternici, pentru că lui Marte i-ar plăcea să-ți dea o lovitură.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Rac: CARIERĂ

Dacă e vorba de propria afacere, încearcă luna aceasta să faci acea mutare la care te gândești de mult. Sunt acum șanse să-ți iasă. Însă nu trebuie să riști foarte mult. Asigură-te că activitatea principală merge înainte netulburată.

Dacă ești în poziția de angajată, mai întâi asigură-te că nu riști niciun conflict. Apoi poți să treci la mutări discrete, în urmărirea unui scop mai de perspectivă. Nu face mișcări bruște, spectaculoase, ca să nu atragi atenția. Luna asta ai nevoie de stabilitate și confort. Totodată, ai nevoie să simți că te miști într-o direcție favorabilă.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În dragoste, vei avea parte de o schimbare de perspectivă. Aceasta nu se poate defini la modul general. Pentru fiecare dintre nativii în Zodia Racului, noua perspectivă va însemna ceva anume. De reținut este că sinceritatea și onestitatea vor fi în favoarea relației, fie că e una veche, fie că e una nouă.

Dacă ești singură, se pare că te afli în fața unei dileme, gen alegerea între datorie și inimă. Va trebui să iei o decizie și cea mai bună soluție s-ar putea să fie o a treia, la care nici nu te gândeai. Dacă te gândești să combați în paralele pe două fronturi, luna aceasta, cele două paralele s-ar putea intersecta.

Cei care se află într-o relație și familiștii, vor avea mai puțină bătaie de cap. Cumva, vor merge în direcția corectă și nu vor tulbura paele.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Rac: SĂNĂTATE

Luna aceasta, este bine să te ferești de acțiuni aventuroase și riscante. Petrecerile nu trebuie să fie până la ziuă, cu mâncăruri grele și cu mult alcool. Sporturile nu trebuie să fie extreme, cu risc de accidentare. Nu este vorba că ai avea vreo slăbiciune fizică. De fapt, ai nevoie de echilibru și o stare fizică bună ca să te poți concentra la strategiile subtile de evoluție.

Află ce zodie ești în Zodiacul chinezesc.

Până acum, ți s-a îndeplinit ceva din previziunile Horoscopului chinezesc 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop