Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Pești: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Pești sesizează un plus de sensibilitate și senzualitate la nativii zodiei. Uneori, chiar prea mult din fiecare. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Pești

Venus este responsabil pentru intensitatea emoțiilor tale și a senzualității crescute. Venus este planeta care te guvernează. Poziția specială în care intră în această lună față de zodia Peștilor îi intensifică valențele.

Cum se va concretiza asta? În primul rând, printr-o creștere a intuiției și a spiritului de observație. Vei sesiza unele situații delicate mult înaintea celorlalți. Nu vei putea să preîntâmpini tensiunile și conflictele, pentru că așa se aranjează planetele și așa dictează ele. Dar poți să fii pregătită, să te pui la adăpost și să nu te lași antrenată în isteria generală.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Pești: CARIERĂ

În muncă, n-o să se petreacă nimic care să merite o atenție specială din partea ta. În luna care ăncepe, vei avea mai mult timp la dispoziție.

Luna te influențează în modul tipic în care influențează ea semnele de Apă. Vei avea suișuri și coborâșuri dar nu mare amplitudine. Rezultanta se va încadra în planurile tale, dacă lucrezi pe cont propriu. Iar dacă ești angajat, se va încadra în cerințele obișnuite ale jobului.

Ca șef, nu vei simți nevoia să-ți delegi din responsabilități pentru că volumul de muncă va fi cel obișnuit. Ca subaltern, te vei descurca onorabil cu tot ce vei avea de făcut, ba chiar vei resprira mai mult decât în alte perioade. Îți vei putea permite chiar o mini-vacanță.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești în căutarea sufletului-pereche, n-o să-l găsești decât dacă îți dorești cu adevărat. Altfel, o să treci pe lângă el cu gândul în altă parte.

Cum domeniul profesional va fi relaxat, vei avea timp pentru viața personală. Dacă ești deja într-o relație sau chiar ai o fmilie, în sfârșit, vei avea timp pentru ai tăi. Cu sensibilitatea și senzualitatea la cote mari, le vei face o mulțime de surprize, vei comunica sincer și cald. Vor fi mulțumiți de tine.

Dacă nu ești într-o relație, ceva se va mișca semnificativ în jur și nu vei trece neobservată. Riscul este ca tu să fii grăbită și distrasă la întâlnirea cu o persoană specială.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Pești: SĂNĂTATE

Luna aceasta s-ar putea să suferi de puțină ipohondrie. Nu purta discuții prelungite despre boli și bolnavi, nu citi literatură pe teme medicale. Toate acestea ar putea să-ți dea de gândit mai mult decât este cazul. Dacă vrei să fii liniștită, având și timp la dispoziție, fă-ți un set de analize de rutină.

Află ce zodie ești în Zodiacul chinezesc.

Până acum, ți s-a îndeplinit ceva din previziunile Horoscopului chinezesc 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop lunar