Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Fecioară: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Fecioară

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Fecioară atrage atenția asupra planetei pitice Ceres care are o influență neplăcută asupra zodiei. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Fecioară

În același timp însă, poziția lui Mercur este favorbilă Fecioarelor. Cel puțin din punct de vedere fianciar, aprilie va fi o lună bună. Banii vin în legătură cu munca. Dar munca prea intensă poate să-ți defavorizeze relația de cuplu. Aici vine încurcătura.

Ca și în cazul altor zodii, luna aceasta va trebui să fii pe fază și să acționezi repede, ca să nu pierzi ocazii. În plus, Fecioara este amenințată de niște nedreptăți. Nu trebuie să cedezi.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Fecioară: CARIERĂ

În aria profesională, multe circumstanțe se vor schimba în favoarea ta. Profită de ele și nu te preocupa de interesele altora. Totdată, e nevoie de tot efortul din partea ta ca să beneficiezi de avantajele care ți se oferă.

Dacă ești într-o activitate independentă, îți vor trece prin mână mulți bani. Vei fi destul de disciplinată în mânuirea lor și asta îți va prinde bien în perioade mai puțin productive.

Cât despre Fecioarele care sunt angajate, pe acestea le privește de fapt avertismenyul legat de nedreptăți. Va trebui să-ți faci treaba impecabil, apoi să te ridici cu argumente pentru drepturile tale. E drept că Marte nu ține cu tine luna aceasta, dar ai protectori importanți care te vor susține.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Sfera relațiilor personale nu va fi în atenția nativilor din Zodia Fecioarei. Partenerul, familia, au și ei nevoie de atenția ta și își vor cere drepturile. Altfel, vor fi consecințe. Va trebui să-I strecori și pe ei pe ordinea de zi, pentru că nu se întrevede vreo vacanță.

Pare mai ușoară viața pentru Fecioarele care nu sunt într-o relație. Se vor putea dedica muncii pe săturate. Iar puținul timp liber și-l vor dedica lor înșile. În orice caz, influența astrală asupra vieții romantice este minimă luna aceasta. Aproape că îți lipsește total interesul.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Nimic îngrijorător la orizont. Oboseală, ațipit seara la televizor, trezit greu… Poate o lipsă de entuziasm dată tot de oboseală. Însă organismul este în echilibru și luna va trece fără supărări importante.

Află ce zodie ești în Zodiacul chinezesc.

Până acum, ți s-a îndeplinit ceva din previziunile Horoscopului chinezesc 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop