Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Săgetător: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Săgetător

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Săgetător anticipează pentru nativii zodiei o perioadă de emotivitate ridicată, de stări delicate. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Săgetător

Eris, planeta pitică descoperită în 2003 și denumită după zeița greacă a discordiei, își revendică unele zodii. Unii astrologi îi atribuie inclusiv guvrnarea Zodiei Săgetătorului. Iar luna aceasta, Eris este foarte puternică. Pentru protejații săi e bine. Pentru adversarii acestora, e grav.

În aceste condiții, Săgetătorul se bucură de căldura protecției. Dar tumultul sentimentelor de luna aceasta este neobișnuit pentru nativii acestei zodii. Se pot trezi implicați în conflicte complexe, între mai mult de două părți beligerante. Și, contrar obiceiului, se pot trezi dând replici dure și luînd atitudine. Nu e bine. Consecințele pot fi grave. Și sunt evitabile cu puțină prudență.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Săgetător: CARIERĂ

Mercur ți se cam opune, deci va fi o perioadă de stânjeneală financiară. Amână cheltuielile importante și investițiile până trece momentul dificil.

În aprilie, este recomandat să te concentrezi asupra activitățuilor care te solicită intelectual. Altfel te plictisești, simți frustrare și manifești neglijență și superficialitate. Dacă ai propria afacere, e bien să încerci lucruri noi, interesante, poate chiar experimentale. Căile bătătorite vor merge de la sine. Banii nu-ți sunt de ajuns, îți dorești altceva.

Celor care nu sunt în propria afacere, horoscopul le recomandă să-și mențină poziția actuală. În paralel, însă, pot încerca și altceva. De exemplu, să învețe ceva nou, să-și lărgească orizontul cunoștințelor cu sau făr legătură cu profesia. În principiu, va fi o perioadă calmă, fără provocări deosebite.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Vor fi multe ocazii de a lega relații noi, dar atenție: de unele va fi greu să mai scapi. Nu te grăbi să te confesezi ori să te apropii prea mult de oameni pe care abia i-ai cunoscut.

Săgetătorii familiști vor avea de luat niște decizii importante. Chiar dacă pare dificil, nu va fi nimic de nerezolvat. Sfaturile pe care le vei primi nu vor fi cele mai utile și realiste. Dar, discutând, vei ajunge să înțelegi lucrurile în toată complexitatea lor și să tragi propriile concluzii utile.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Ai nevoie de odihnă și de mai mult timp petrecut în singurătate. Timp de reflecție, timp de relaxare. Altfel vei simți stres și toată agitația din jur te va influența. Fizic, nu se întrevăd probleme, altele decât oboseala cronică, ușor de rezolvat.

Află ce zodie ești în Zodiacul chinezesc.

Până acum, ți s-a îndeplinit ceva din previziunile Horoscopului chinezesc 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop