Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Berbec: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Berbec

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Berbec anticipează că luna aceasta vei lua decizii care se vor dovedi de maximă importanță pentru viitor. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Berbec

Așa cum te organizezi acum, așa vei lucra tot restul anului. Trebuie să depui puțin mai mult effort în direcția aceasta. Steaua pitică
Eris, care nu-ți este favorabilă de obicei, va face o excepție. Luna aceasta, va adopta o poziție care nu te va mai încurca cu nimic. În conjuncție cu Soarele, va crea chiar un context favorabil pentru îndeplinirea planurilor tale.

Deși în cea mai mare parte a lunii viața personală te va solicita cel mai mult, vei avea succes și pe plan profesional. Va trebui să fii tot timpul pe fază și să valorifici repede orice moment favorabil, pentru că va trece repede.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Berbec: CARIERĂ

În primele zile ale lunii, Berbecul va expedia treburile de rutină și se va putea concentra pe ceea ce contează cu adevărat. Dacă ai o afacere proprie, emoțiile nu trebuie să interfereze cu interesele afacerii. Trebuie să acționezi cu curaj, dar cu luciditate.

Dacă ești în postura de angajată, ți se cere prudență în acțiuni. Ești tentată să riști, să adopți soluții pe care nu le-ai verificat. Chiar să mergi contra valului. Succesul nu este garantat. Specifică Berbecului este tentația de a se opri din când în când din treabă și de a lenevi, a medita, a contempla. Luna aceasta nu-ți poți permite aceste momente de pauză pentru că lucrurile evoluează rapid pe lângă tine și riști să pierzi oportunități.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru Berbecii care sunt într-o relație, luna aceasta va fi o periaodă de consolidare a cuplului, de comunicare profundă. Cu condiția de a petrece cât mai mult timp împreună.

Va fi o perioadă și mai interesantă pentru cei care sunt singuri. Aceștia vor avea parte de niște provocări. Puțin risc are farmecul lui. Dacă nu te arunci într-o relație clar lipsită de șanse, lucrurile pot să iasă bine.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Ai ieșit din iarnă cu organismul răvășit și vlăguit. S-ar putea să suferi de o ușoară anemie, de aceea rămâi fără suflu când urci scările. Verifică și remediază! Treci pe o dietă bogată în vitamine și fier: verdeață multă! Aceeași cauză și același remediu funcționează și în cazul unei imunități scăzute.

Află ce zodie ești în Zodiacul chinezesc.

Până acum, ți s-a îndeplinit ceva din previziunile Horoscopului chinezesc 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop