Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Vărsător: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Vărsător

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Vărsător avertizează că, în aprilie, vei fi în mijlocul unor intrigi din care te vor scoate planete influente. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Vărsător

Ceres, mica planetă pitică foarte activă și influentă este cea care vrea să te bage în conflicte de tot felul. Dar tandemul Saturn-Neptun este de partea ta. În plus, la un moment dat pe parcursul lunii, îți vine și Pluto în ajutor. Așa că nu te stresa, nu te implica și nu face ceva ireparabil. Conflictele nu se vor stinge de la sine, dar tu vei reuși să te extragi din ele, fără pagube notabile.

Felul în care te vor ajuta planetele mai sus amintite va fi prin sporirea capacității tale de comunicare și a autorității în fața celorlalți. Comunicarea îți va fi de folos și în plan profesional, și în plan personal.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Vărsător: CARIERĂ

Nu totul va merge uns luna aceasta în privința afacerilor și a banilor. Dar dificultățile pe care le vei întâmpina te vor obliga să găsești soluții și să iei măsuri care îți vor prinde bine pe termen lung. Probabil, vei apela la un nou furnizor sau un nou beneficiar cu care vei avea o relație profitabilă îndelungată.

Cei care se află în postura de angajați trebuie să-și identifice corect rolul și locul în compania pentru care lucrează. Chiar dacă simți frustrare pentru atitudinea șefilor, nu trebuie să faci vreun gest lipsit de loialitate. Nu-ți stă în caracter, dar ești în pericol să-l comiți din neatenție.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă în dragoste lucrurile nu ies așa cum vrei tu, nu forța. Ia puțină distanță și analizează situația. Poate că nici nu-ți dorești cu adevărat această relație, dar încăpățânarea tipică te împinge să insiști. Îndreaptă-ți atenția în altă direcție și ocupă-te cu altceva sau cu altcineva. Cu o persoană la care nu te-ai gândit ca la un posibil partener dar cu care poți petrece timpul în mod plăcut și poți comunica eficient. Apoi, cine știe?

Fricțiuni, conflicte pentru cei care sunt într-o relație sau sunt familiști. De fapt, aceastea au apărut cu ceva timp în urmă, continuă și tu urmează să le rezolvi. Dacă este implicat cineva din afara cuplului, va fi cu atât mai ușor de rezolvat: terțul trebuie să dispară. Din relația voastră, desigur.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Toate acele planete care te sprijină te și zăpăcesc. Ai un exces de energie, ești hiperactivă, ești agitată. Asta poate să te predispună la accidentări. De asemnea, te împinge la mâncat compulsiv. Ai grijă la ronțăielile pe bază de nuci, semințe sau migdale. Sunt periculoase și pot duce la indigestii grave.

Află ce zodie ești în Zodiacul chinezesc.

Până acum, ți s-a îndeplinit ceva din previziunile Horoscopului chinezesc 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop