Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Balanță: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Balanță

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Balanță atrage atenția asupra influenței favorabile a planetei pitice Eris. Poți avea noroc în orice domeniu. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Balanță

După unii astrologi contemporani, Eris este, de fapt, patronul Balanței. După astrologia clasică, este Venus. Dar nu strică să ai doi protectori. Așadar, ai treabă cu acest Eris, descoperit în 2003. În 2006, planeta a primit numele Eris, după zeița greacă a discordiei. Deci, dacă ție ți-e prietenă, înseamnă că acționează spărgând orice asociere ostilă din preajma ta.

Perioada următoare nu va aduce mari surprize pentru tine. Dar tu îi vei surprinde destul pe cei din jur, nu atât prin decizii ciât prin felul în care ai ajuns la ele.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Balanță: CARIERĂ

Luna aprilie va fi bună din punct de vedere fianciar. Dar nu trebuie să reinvestești neapărat acum, pentru că nu ești în cea mai bună formă pentru asta. Fă-o doar dacă ai un obiectiv precis și suficient analizat.

Dacă nu ești pe cont propriu, ai putea să te gândești la o colaborare cu un alt angajator, fără să renunți la cel actual. Ai suficientă energie să acționezi în mai multe direcții. Nu te simți vinovată față de colegii tăi dacă, de data aceasta, tu ai niște șanse în plus.

Luna aceasta este profitabilă nu numai ca nivel de câștig ci și ca mod de a cheltui. Vei avea ocazia și inspirația să faci niște achiziții avantajoase și utile pe termen lung.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Emoțional, tu și cei apropiați ție vă veți afla într-o zonă bună, pozitivă. Dacă trebuie să iei decizii, să faci schimbări și dacă nu sunt din cele mai plăcute, amână deocamdată. Mai întâi încarcă-ți bateriile ca să-ți poți asuma eforturile practice și mentale.

Pentru nativii din Zodia Balanței care nu se află încă într-o relație, aprilie este o lună de expansivitate maximă. Anumite circumstanțe te vor avantaja în mod evident. Este important să nu t străduiești să faci o impresie mult prea bună, nerealistă. Poți s-o faci, îți place s-o faci, dar nu e în avantajul nimănui. Dacă ai ceva de mărturisit ș vrei ca relația să mergă, mărturisește de la început.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Psihic stai bine, mai bine ca altă dată. Fizic pot să apară mici tulburări legate de organele care se află în pereche. Greutăți cu vederea, ușoară congestie respiratorie la nevelul plămânilor sau o scădere a activității rinichilor. Dacă te prinzi imediat și recurgi la remedii naturale și măsuri de prevenție, nici n-o să fie nevoie de doctor.

Află ce zodie ești în Zodiacul chinezesc.

Până acum, ți s-a îndeplinit ceva din previziunile Horoscopului chinezesc 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop