Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Gemeni: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Gemeni semnalează o combinație astrală inedită, cu efecte neașteptate. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Gemeni

Eris, steaua pitică, va susține cu strălucirea sa planeta Mercur, patroana Zodiei Gemenilor. Ca urmare a acestei combinații neașteptate, luna aprilie va fi una a coincidențelor.

Neașteptat va fi echilibrul din această lună. Deci nu vor fi aspecte spectaculoase, ci tocmai stabilitatea va fi surpriza. Pe scurt: erai neliniștită, te temeai de ceva, aveai decizii cruciale de luat? Ei bine, nu mai e nevoie să te frămânți.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Gemeni: CARIERĂ

Nu te grăbi să-ți termini proiectul curent înainte de termen. Nu trebuie să atragi atenția asupra ta și să-i faci să te încarce mai mult pe viitor. Iar înainte de a-l preda, trebuie să-ți pregătești argumentele cu care să-ți justifici metoda neconvențională de abordare.

Pentru Gemenii care au propria afacere, direcția de urmat va fi clară. Fără cotituri riscante, fără realizări spectaculoase. O lună de rutină și consolidare. Pentru că poți, pune ceva deoparte pentru o eventuală investiție viitoare.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, nu te autocompătimi. Recunoaște că nici nu arzi să intri într-o relație. Ceea ce te interesează acum este un partener la o petrecere sau ceva de gen. Dar nu-ți surâde să te legi de cineva în viitorul apropiat. Ai grijă să nu dai semnale greșite în acest sens! Pe termen scurt, combinațiile de distracție o să-ți iasă.

În cuplu, nu-ți vei supune partenerul la solicitări prea mari. Ar putea părea plictisitor, dar de fapt va fi relaxant și plăcut. A fost destulă agitația prin casă! Dacă cei din familie te pot ajuta cu ceva la care nu te prea pricepi, nu ezita să-i soliciți. Asta va mări coeziunea dintre voi.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Și în privința sănătății va fi stabilitate. Chiar monotonie și chiar somnolență. De fapt, nu din plictiseală picotești seara, devreme, la televizor. Mai degramă dintr-o ușoară anemie și dintr-o lipsă de vitamine. Trebuie să treci la un regim mai bogat în verdețuri și fructe. Ai nevoie de mai multe ore petrecute în aer liber. Iar când e de dormit, dormi – e dreptul tău.

Află ce zodie ești în Zodiacul chinezesc.

Până acum, ți s-a îndeplinit ceva din previziunile Horoscopului chinezesc 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop