Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Gemeni: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Gemeni

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Gemeni semnalează o combinație astrală inedită, cu efecte neașteptate. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Gemeni

Eris, steaua pitică, va susține cu strălucirea sa planeta Mercur, patroana Zodiei Gemenilor. Ca urmare a acestei combinații neașteptate, luna aprilie va fi una a coincidențelor.

Neașteptat va fi echilibrul din această lună. Deci nu vor fi aspecte spectaculoase, ci tocmai stabilitatea va fi surpriza. Pe scurt: erai neliniștită, te temeai de ceva, aveai decizii cruciale de luat? Ei bine, nu mai e nevoie să te frămânți.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Gemeni: CARIERĂ

Nu te grăbi să-ți termini proiectul curent înainte de termen. Nu trebuie să atragi atenția asupra ta și să-i faci să te încarce mai mult pe viitor. Iar înainte de a-l preda, trebuie să-ți pregătești argumentele cu care să-ți justifici metoda neconvențională de abordare.

Pentru Gemenii care au propria afacere, direcția de urmat va fi clară. Fără cotituri riscante, fără realizări spectaculoase. O lună de rutină și consolidare. Pentru că poți, pune ceva deoparte pentru o eventuală investiție viitoare.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, nu te autocompătimi. Recunoaște că nici nu arzi să intri într-o relație. Ceea ce te interesează acum este un partener la o petrecere sau ceva de gen. Dar nu-ți surâde să te legi de cineva în viitorul apropiat. Ai grijă să nu dai semnale greșite în acest sens! Pe termen scurt, combinațiile de distracție o să-ți iasă.

În cuplu, nu-ți vei supune partenerul la solicitări prea mari. Ar putea părea plictisitor, dar de fapt va fi relaxant și plăcut. A fost destulă agitația prin casă! Dacă cei din familie te pot ajuta cu ceva la care nu te prea pricepi, nu ezita să-i soliciți. Asta va mări coeziunea dintre voi.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Și în privința sănătății va fi stabilitate. Chiar monotonie și chiar somnolență. De fapt, nu din plictiseală picotești seara, devreme, la televizor. Mai degramă dintr-o ușoară anemie și dintr-o lipsă de vitamine. Trebuie să treci la un regim mai bogat în verdețuri și fructe. Ai nevoie de mai multe ore petrecute în aer liber. Iar când e de dormit, dormi – e dreptul tău.

Află ce zodie ești în Zodiacul chinezesc.

Până acum, ți s-a îndeplinit ceva din previziunile Horoscopului chinezesc 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop