Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Scorpion: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Scorpion

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Scorpion semnalează o aglomerație de planete în harta ta astrală. Marte, Uranus și Luna se bat pe destinul tău. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Scorpion

Fiind la capacitatea maximă, Scorpionul, ca semn de Apă ce este, va deveni adaptabil și bivalent. Va beneficia de oportunități în plan profesional și de șanse de progres în plan personal. Însă în această perioadă, nu totul depinde de tine. Trebuie să te armonizezi cu interesele și dorințele celorlalți ca să obții ce este mai bun pentru tine. Semnele de Apă fac asta cu succes în mod curent.

Planeta pitică Eris, numită astfel după zeița greacă a discurdiei, este la putere. Ai grijă, deci! Dacă acțiunile tale nu sunt tocmai principiale, te paște răzbunarea din partea celor perdanți.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Scorpion: CARIERĂ

Ai tot ce-ți trebuie ca să-ți asiguri succesul profesional luna aceasta. Ai un plan, ai resurse, ai oportunități. Trebuie, totuși, să iei mai multe variante în considerare. Oportunitățile nu sunt foarte strâns grupate. Poate fi vorba despre mai multe afaceri sau despre mai mulți angajatori.

Este important să acționezi în propriul interes, după propriile calcule. Nu se întrevede prin preajmă nimeni care să te poată ajuta sau sfătui dezinteresat.

Celor care lucrează pentru un angajator, horoscopul le recomandă să-și arate talentul maxim și capacitatea maximă. Se învârtesc niște lucruri, se refac niște socoteli de care nu ai știre în totalitate, dar le simți. Din toate astea, se vor ivi niște oportunități pentru tine și n-ar trebui să le ratezi.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În viața personală, Scorpionul nu mai are de luptat și nu mai trebuie să fie încordat. Pentru cei care nu se află într-o relație, va fi o lună drăguță, cu relații lejere, fără bătaie de cap. Nu înseamnă că din relațiile relaxate de acum nu poate ieși una serioasă mai târziu. Doar că, deocamdată, nu se ajunge la profunzime.

Luna se va ocupa de partea senzuală atât în relațiile noi cât și în cele vechi. Deci va fi ceva activitate.

În familie, te vei confrunta cu atitudinea incorectă a unui membru. Va trebui să-l pui la punct, dar fără să te consumi pre mult pe această temă. Doar câteva vorbe pe tonul potrivit și în momentul potrivit vor fi de ajuns.

Horoscopul lunar aprilie 2018 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Dacă în ultimul timp te-a supărat ceva (digestiv, cel mai probabil), va continua să se supere la începutul acestei luni. Va trebui să mergi la medic sau să iei măsurile care au dat rezultate în alte ocazii similare. Pe măsură ce acestea își vor face efectul, neplăcerea va dispărea treptat.

Află ce zodie ești în Zodiacul chinezesc.

Până acum, ți s-a îndeplinit ceva din previziunile Horoscopului chinezesc 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop