Greșelile pe care le comiți atunci când faci supă sau ciorbă. 5 greșeli de evitat

Greșelile pe care le faci atunci când pregătești ciorbă. 5 greșeli de evitat

Nu e greu să pregătești o supă sau o ciorbă gustoasă, dar asta nu înseamnă că nu poți ține cont de câteva sfaturi ale bucătarilor pricepuți pentru un rezultat și mai delicios.

Pentru a face o supă sau o ciorbă ca la mama acasă, trebuie să ții cont de anumite sugestii ale specialiștilor în bucătărie. Sunt anumite greșeli pe care le comiți și pe care le poți evita, dacă te documentezi înainte.

Greșelile mari pe care le faci atunci când gătești supă sau ciorbă. 5 greșeli de evitat în bucătărie

Iată care sunt greșelile mari pe care le faci atunci când pregătești supă sau ciorbă.

  • Folosești vegeta sau concentrate de legume din comerț pentru a da gust supei. Aceste produse care se găsesc de obicei pe rafturile supermarketurilor conțin mult sodiu și alte arome artificiale. Vei obține o supă sărată și cu un gust artificial, uneori neplăcut. Cel mai bine este să folosești legume proaspete, din grădină sau cumpărate din piață, de la țărani.
  • Gătești supă/ciorbă la foc mare. Ciorbele și supele trebuie pregătite la foc mic. Ești în grabă, probabil, și crezi că, dacă dai focul mai tare, ciorba va fi gata mai repede. Greșit! Setează flacăra la nivel mic spre mediu pentru ca ciorba să fiarbă alene, pentru ca aromele să aibă timp să se îmbine, iar rezultatul final să fie gustos. Citește continuarea AICI. 
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Retete culinare