Greseli pe care nu stii ca le faci cand prajesti sau fierbi oua

Greseli pe care nu stii ca le faci cand prajesti sau fierbi oua

Ce greseli faci fara sa stii atunci cand fierbi sau prajesti oua. Trucuri ca sa iti iasa perfecte de fiecare data.

Ouale sunt extrem de folosite in buctarie, fiind adaugate ca baza in multe tipuri de mancaruri. Ouale pot fi consumate si ca atare, fie prajite, fierte, sau sub forma de omleta, reprezentand o alegere ideala pentru micul dejun.

Pe langa gustul excelent, ouale au si o multime de beneficii pentru organism. Sunt extrem de bogate in elemente esentiale, precum vitamine si minerale, si contin cea mai buna proteina care poate fi gasita in natura: albumina.

Pentru a obtine maximum de beneficii din oua, iata ce greseli trebuie sa eviti atunci cand le gatesti, in functie de forma de preparare.

Greseli pe care nu stiai ca le faci atunci cand gatesti oua

Afla aici ce greseli faci fara sa stii atunci cand fierbi sau prajesti oua.

Pentru cei care doresc, iată câteva rețete de spanac si oua.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar