Carnati cu piure la cuptor

Carnati, piure

1. Fierbe cartofii si fa un piure cu unt si lapte. Incorporeaza in piure rondelele de ceapa verde.

2. Preincalzeste cuptorul la semnul 4/180°C. Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste carnatii 3-4 min, pana se rumenesc bine. Taie-i bucati si pune-i intr-un vas de copt termorezistent.

3. Pentru sos, caleste ceapa 6-8 min, adauga otetul, gemul de zmeura si vinul, apoi lasa sa dea in clocot. Adauga concentratul de pui si fierbe la foc mic 2-3 min. Incorporeaza malaiul si presara 1⁄2 din frunzele de cimbru.

4. Toarna sosul peste carnati. Presara boabele de mazare si deasupra pune piureul. Presara restul de cimbru si coace 20-25 min.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate din carne de porc