Friptură picantă de pui

friptura picanta de pui

4 porții gata în 45 minute, 231 calorii per porție, 7 g grăsimi

Ingrediente necesare preparării fripturii

4 linguri pastă picantă – harissa

4 linguri miere

2 lămâi

4 copane de pui

Pătrunjel pentru ornat

Pentru servit

150 g iaurt natur

Orez fiert la aburi

Cum prepari friptura picantă de pui

Încinge cuptorul la semnul 6/200 grade C. Într-un bol mic combină pasta picantă cu mierea și zeama și coaja răzuită de la o lămâie.

Așază carnea în tava de friptură și toarnă deasupra jumătate din pasta picantă. Dă la cuptor 20 de minute și apoi toarnă pasta rămasă. Dă din nou la cuptor 20 de minute, până când carnea se rumenește, devine lipicioasă și e complet pătrunsă.

Servește cu lămâia rămasă, tăiată sferturi, orez fiert la aburi și presărat cu pătrunjel.

Pont: În altă variantă, poți înlocui pasta picantă cu pastă de roșii sau cu sos de soia sau teriyaki, mai ales dacă sunt și copii la masă.

 

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Culinar