Friptura de vita cu ciuperci

Friptura, vita, ciuperci

1. Preincalzeste cuptorul la 4/180°C. Incinge uleiul si prajeste fleicile in transe. Caleste salotele si ciupercile, pune-le peste friptura.

2. Pune ceapa, usturoiul si telina in tigaie si caleste-le 5 min. Amesteca apoi cu faina si bulionul, adauga vinul, concentratul de vita, dafinul si sosul Worcestershire si mai caleste cateva minute. Pune carnea de vita, ciupercile si salotele intr-un vas termorezistent, adauga sosul de usturoi, acopera si lasa la cuptor cca 1 ora si 10 min. Daca ai timp, acopera carnea cu o foaie de aluat (vezi in caseta) si coace fara capac ultimele 30 min.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita