Coaste de porc cu sos iute

Coaste de porc cu sos iute

Pune 1 kg de coaste de porc in apa, cat sa le acopere, pune-le pe foc si lasa-le sa dea in clocot, apoi lasa-le sa fiarba la foc mocnit, 15 minute. Scoate-le, scurge-le bine de apa si unge-le cu putin sos Worcester.

Frige-le pe gratar cate 3-4 minute pe fiecare parte, pana devin crocante. Intr-o tigaie, incinge 3 linguri ulei de floarea soarelui, adauga 1 ardei rosu iute, tocat, 1 lingurita pudra de ghimbir, 2 catei de usturoi, tocati, 2 cepe verzi, tocate, si o legatura de patrunjel, tocat. Serveste coastele cu sosul obtinut.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Preparate din carne de porc