Frigănele. Rețeta simplă de frigănele sărate
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2020/02/friganele-1.jpg)
Frigănele. Frigănelele sărate sunt un adevărat deliciu culinar, ba mai mult, acestea se pregătesc și rapid. Iată cea mai simplă rețetă.
Frigănele. Versiuni internaționale
Portugalia și Brazilia:
Atât în Portugalia cât și în Brazilia, rabanadele sunt un desert tradițional de Crăciun.
Franța:
În Franța, „pain perdu” are o gamă largă de variații regionale.
India:
În India, Bombay Toast este un fel de mâncare vândut pe „străzile din Mumbai' de către vânători și vânzători, Bombay Toast este denumit și Sweet French Toast (Paine franceză dulce).
Germania:
În Germania, Arme Ritter (Cavalerii săraci) sau Pofesen sunt cel puțin cunoscute încă din secolul al XIV-lea (menționate în Deutsches Wörterbuch (Dicționarul german) de către frații Grimm).
Iată cea mai simplă și rapidă rețetă pentru frigănele
Ingrediente pentru Frigănele:
– câteva felii de pâine veche
– 4 ouă
– 8 linguri lapte
– cașcaval ras
– ulei
– sare și piper
Cum se prepară Frigănelele
Frigănele. Se bat ouăle cu laptele, apoi se adaugă sarea şi piperul, după gust. Citește mai mult pe wowbiz.ro https://bit.ly/2tWSD5z