Frigănele. Rețeta simplă de frigănele sărate

friganele

Frigănele. Frigănelele sărate sunt un adevărat deliciu culinar, ba mai mult, acestea se pregătesc și rapid. Iată cea mai simplă rețetă.

Frigănele. Versiuni internaționale

Portugalia și Brazilia:

Atât în ​​Portugalia cât și în Brazilia, rabanadele sunt un desert tradițional de Crăciun.

Franța:

În Franța, “pain perdu” are o gamă largă de variații regionale.

India:

În India, Bombay Toast este un fel de mâncare vândut pe „străzile din Mumbai' de către vânători și vânzători, Bombay Toast este denumit și Sweet French Toast (Paine franceză dulce).

Germania:

În Germania, Arme Ritter (Cavalerii săraci) sau Pofesen sunt cel puțin cunoscute încă din secolul al XIV-lea (menționate în Deutsches Wörterbuch (Dicționarul german) de către frații Grimm).

Iată cea mai simplă și rapidă rețetă pentru frigănele

Ingrediente pentru Frigănele:

– câteva felii de pâine veche

– 4 ouă

– 8 linguri lapte

– cașcaval ras

– ulei

– sare și piper

Cum se prepară Frigănelele

Frigănele. Se bat ouăle cu laptele, apoi se adaugă sarea şi piperul, după gust. Citește mai mult pe wowbiz.ro https://bit.ly/2tWSD5z

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Retete culinare