Creveți pane

creveti pane

4 porții gata în 15 minute, 390 calorii per porție, 20 g grăsimi, 29 g carbohidrați

Ce ingrediente îți sunt necesare pentru prepararea creveților pane

– 300 g creveți mari

– 1 ou bătut

– 2 linguri amidon

– 75 g pesmet

– Zeama și coaja rasă de la 1 lămâie

– 300 g mazăre

– Un cub de unt

– 1 avocado, curățat de coajă

Cum prepari creveții pane

1 Tapotează creveții cu hârtie absorbantă ca să se usuce. Într-un bol combină oul, amidonul și o lingură de apă rece. În alt bol, combină pesmetul cu
coaja de lămâie și piper negru măcinat. Cufundă creveții în amestecul de ou și apoi scurge-i de exces și dă-i prin pesmet.

2 Încinge uleiul într-un vas larg și prăjește creveții 2 min pe fiecare parte, până când devin crocanți.

3 Între timp, într-un vas pe foc încălzește mazărea cu untul, 2 linguri apă și zeama de lămâie. Mărunțește în tocătorul electric împreună cu avocado, până la omogenizare. Pune din nou în vas 1 min, amestecând pentru a se încălzi. Servește creveții cu piureul verde și cu chipsuri crocante.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Culinar