Compatibilitățile Gemenilor cu celelalte zodii

Gemeni și Scorpion

Relația dintre Gemeni și Scorpion poate fi una plină de succes dacă cele două zodii reușesc să facă anumite compromisuri și să accepte anumite diferențe prezente în natura celuilalt.

Ambele zodii pot fi parteneri buni de dialog iar curiozitatea pe care o afișează vizavi de spațiul înconjurător și de misterele naturii umane, le oferă ușor subiecte de discuție. Împărțind aceste mici descoperiri interesante, Scorpionul și Gemenii se vor menține interesați unul față de celălalt pentru perioade lungi de timp.

Deși o fire comunicativă, Scorpionul are nevoie, din când în cand, și de momente de liniște și singurătate, în care se retrage în sine. Gemenii nu prea știu, însă, să renunțe la discuții iar acest aspect poate dăuna relației.

Acestor două zodii le place să vorbească și, prin urmare, comunicarea dintre ele va fi excelentă. Dialogurile acestea, însă, se mai transformă câteodată și în controverse iar certurile născute de aici pot fi considerate sarea și piperul unei asemenea relații, pentru că atât Scorpionului cât și Gemenilor le place o dezbatere argumentată.
O astfel de relație poate functiona dacă cele două zodii învață să lucreze în tandem. Astfel, ar trebui ca Gemenii (zodie de Aer) să aibă o strategie bine pusă la punct și să-și conducă partenerul spre un scop anume, iar Scorpionul (zodie de Apa) ar trebui să facă o investiție emoțională în aceasta relație, pentru ca acest plan pus la dispoziție de Gemeni să fie îndeplinit cu pasiune.

Cupluri celebre: Grace Kelly (Scorpion) și Prince Rainier (Gemeni); Leonardo DiCaprio (Scorpion) și Bar Refaeli (Gemeni); Vivien Leigh (Scorpion) și Sir Laurence Olivier (Gemeni); Nicole Kidman (Gemeni) și Keith Lionel Urban (Scorpion); Johnny Depp (Gemeni) și Winona Ryder (Scorpion); Prince Rogers Nelson (Gemeni) și Mayte Jannell Garcia (Scorpion).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Scorpionului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii