Compatibilitățile Gemenilor cu celelalte zodii

Gemeni și Fecioară

Aceștia sunt mari gânditori și vorbăreți. Au păreri bine argumentate despre filme, cărți, restaurante, politică și diverse evenimente. Dar în vreme ce Fecioara este precisă, stilul de a comunica al Gemenilor este cam imprecis. Aceștia din urmă au tendința de a se lăsa purtați de val, pe când Fecioara preferă lucrurile bine planificate.

Fecioara așteaptă multă atenție din partea partenerului său, care trebuie să fie mereu atent la nevoile ei, ba chiar să le anticipeze. Din această cauză, Fecioara nu se simte bine lângă un partener care este preocupat mai mult de sine și mai puțin de ceilalți. Fie că că este Leul orgolios și ușor narcisist, fie că este Berbecul care se rătăcește adesea în propriul univers interior.

Geamănul nu este un asemnea partener absorbit de sine, dar este ușor absent și are tendința de a trece ușor peste problemele altuia, așa cum trece și peste propriile sale probleme. Fecioara va numi asta nepăsare, indiferență, sau poate chiar va citi dincolo de senănătatea aceasta a Geamănului o notă de ironie și aroganță. Și atunci drama e gata.

Gemenii o ajută pe Fecioară să gândească mai deschis iar Fecioara îi ajută pe Gemeni să gândească clar. Fecioara cere de la Gemeni punctualitate și rutină dar aceștia se plictisesc foarte repede. Este o relație a minților și se poate să nu găsească un alt motiv de a fi împreună.

Cupluri celebre: Elizabeth Hurley (Gemeni) și Hugh Grant (Fecioară); Robert Rodriquez (Gemeni) și Rose MacGowan (Fecioară); Helena Bonham Carter (Gemeni) și Tim Burton (Fecioară).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Fecioarei (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii