Compatibilitățile Gemenilor cu celelalte zodii

Gemeni și Capricorn

Capricorn și Gemeni
Dacă nu te înțelegi cu un nativ în Zodia Gemenilor, problema e la tine. Geamănul detestă conflictul. Zodia Capricornului este caracterizată prin seriozitate și onestitate, deci sunt toate șansele să nu fie probleme.

Nepotrivirea poate să se manifeste în gradul de consecvență pe care îl manifestă un Geamăn în comparație cu un Capricorn. Geamănul e semn de aer, e volatil, ar sări de la una la alta pentru că se plictisește repede. Capricornul stă pe proiect atât timp cât trebuie pentru a duce treaba la bun sfârșit. Diplomația este cheia, negocierea și valorificare inteligentă a atuurilor fiecăruia.

În familie, Geamănul va fi responsabil cu relaxarea, cu detașarea, cu soluțiile creative neașteptate. Capricornul poate să reacționeze nefavorabil, să fie iritat de tendința Geamănului de a nu pune nimic la suflet, de a se sustrage discuțiilor grave. Pentru Geamăn, nimic nu e de importanță capitală; pentru Capricorn, totul. Dacă Geamănul vrea liniște în relația cu un Capricorn, trebuie să demonstreze că își respectă cuvântul și te poți baza pe el. În fața unui angajament dus cu bine la îndeplinire, Capricornul își va scoate pălăria, pentru că este corect din fire.

Cupluri celebre: Catherine, Ducesă de Cambridge (Capricorn) și Prințul William, Duce de Cambridge (Geamăn); Simone Lucie Ernestine Marie Bertrand de Beauvoir (Capricorn) și Jean-Paul Sartre (Geamăn); Vanessa Paradis (Capricorn) și Lenny Kravitz (Geamăn); Vanessa Paradis (Capricorn) și Johnny Depp (born Geamăn); Elvis Presley (Capricorn) și Priscilla Ann Presley (Geamăn); Joan Baez (Capricorn) și Bob Dylan (Geamăn).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Capricornului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii