Compatibilitățile Gemenilor cu celelalte zodii

Gemeni și Gemeni

Dacă doi nativi din Zodia Gemenilor locuiesc împreună, vecinii vor avea tot timpul impresia că sunt plecați de acasă. Liniștiți și discreți, Gemenii nu deranjează pe nimeni, nu se ceartă, nu trântesc uși, nu pun muzica tare și nu cară tone de cumpărături cu liftul.

De fapt, Gemenii uită uneori să mănânce, rareori își strâng patul, iar vasele se pot aduna în chiuvetă grămezi până catadicsesc ei să le spele. Partea cea bună este că doi Gemeni se înțeleg de minune în această privință, deci nici gând să-și reproșeze ceva unul altuia sau să dezbată al cui e rândul să facă diverse treburi casnice.

Pentru Gemeni, activitatea intelectuală este mai importantă decât banalele activități gospodărești – care, de altfel, nu ocupă niciun loc în topul lor de priorități. Cu totul altfel se pune problema când o asemenea activitate începe să-I captiveze la nivel mental. Dacă e să redecoreze, să reorganizeze locuința sau doar să încerce o rețetă interesantă la bucătărie, atunci deja au ieșit din sfera rutinei și totul se transformă într-un proiect.

Când pot să intre doi Gemeni în conflict? Practic, niciodată: Gemenii detestă conflictele. Ceea ce li se poate întâmpla este să uite amândoi să cumpere pâine (sau să cumpere amândoi odată), ori, în cazul cel mai grav, să-și uite copiii la grădiniță.

Nu sunt foarte cheltuitori și nici nu merg cu aiureala până la a-și compromite situația socială și materială. Pot să se plictisească ușor unul de celălalt, dar asta nu va însemna decât o nouă etapă a relației, una de maturizare, în care vor fi fericiți să-și petreacă împreună diminețile de duminică, fiecare cu preocupările lui liniștite. Între ei nu e neapărată nevoie de cuvinte și nici de pasiune.

Cupluri celebre: George H. Bush (Gemeni) și Barbara Bush (Gemeni); Natalie Portman (Gemeni) și Benjamin Millepied (Gemeni).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii