Compatibilitățile Gemenilor cu celelalte zodii

Gemeni și Pești

Zodia Peștilor, semn de apă, și Zodia Gemenilor, semn de aer – iată ceva ce poiate să meargă, dar într-un fel neașteptat.

În vreme ce Peștii se agită, se frământă și se zbat, Geamănul plutește la un deget distanță de pământ și face totul să meargă fără chinuri, fără spasme. Toate spaimele și neîncrederea Peștilor este luată în râs de Geamăn care, uneori, poate fi puțin arogant și poate stârni neîncrederea suspiciosului nativ în Pești.

Peștii sunt consecvenți, detestă să nu poată termina un lucru început sau să-l facă la un standard mai jos decât și-au propus inițial. Geamănul se plictisește, sare de la una la alta și, deseori, abandonează un proiect ca inutil după ce l-au început cu entuziasm și convingere. Asta poate să însemne bani pierduți, timp pierdut, planificare compromisă – Geamănului nu-i pasă, pe când Peștele fierbe de mânie. Aici pot să apară cele mai grave probleme în cuplu, fie că este vorba de afaceri, fie că este vorba de familie.

Cazul cu mai multe șanse este acela în care una dintre cele două persoane este o femeie născută în Zodia Peștilor, pentru că ea este mai răbdătoare, mai iertătoare, cu o atitudine maternă. Bărbatul nativ în Pești este mai impulsiv și mai radical. Cât despre Gemeni, ei sunt imperturbabili, fie femei, fie bărbați.

Cupluri celebre: Vincente Minnelli (Pești) și Judy Garland (Gemeni); Ivana Marie Trump (Pești) și Donald Trump (Gemeni).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Peștilor (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii