Compatibilitățile Gemenilor cu celelalte zodii

Gemeni și Balanță

Când aceste două semne jucaușe se întâlnesc, se formează destul de ușor o relație. Adoră să își împărtășească ideile și să participe la evenimente culturale. Firea duală a Geamanului se potrivește bine cu echilibrul Balanței, iar aceasta va fi binedispusă de firea prietenoasă, guralivă a Geamănului.

Acasă își împart atât îndatoririle cât și glumele și buna dispoziție. Pe plan sexual se vor înțelege foarte bine, pentru cp ambii sunt pasionali. Cu Balanța care vine mereu cu idei noi pe care vrea să le pună în practică și Gemenii care deseori se lasă la voia întâmplării, nu va exista niciun moment de plictiseală în aceasta casă.

Pentru că Balanța e guvernată de Venus iar Gemeni, de Mercur, ei se vor înțelege bine combinând dragostea cu o bună comunicare. Ambii sunt semne influențate de elementul Aer și vor fi ușor conectați pe plan mental, gasind soluții foarte bune împreună. Geamanul va ajuta Balanța să finalizeze lucrurile pe care le începe și pe care de obicei are tendința să le lase neterminate. Balanța va tinde să conducă această relație, dar Geamanul este o fire adaptabilă.

Această pereche aproape perfectă se poate lovi de obstacole doar dacă nu aprofundează lucrurile dincolo de aparențe.

Cuplul Gemeni – Balanță este unul cu o deosebită poftă de viață. Se vor înțelege bine în căsnicie, vor crește copii și vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

Cupluri celebre: Paul McCartney (Gemeni) și Linda McCartney (Balanța); Ally Sheedy (Gemeni) și Eric Stolz (Balanța); Marilyn Monroe (Gemeni) și Arthur Miller (Balanța).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Balanței (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii