Compatibilitățile Gemenilor cu celelalte zodii

Compatibilitățile Gemenilor cu celelalte zodii se înscriu în tendința generală a acestei zodii de armonie și lejeritate în relații. Află care sunt acestea!

Gemeni și Berbec

Un semn de foc și unul de aer, așa cum sunt Zodia Berbecului și Zodia Gemenilor, duc la arderi intense. Cel puțin, Berbecul va fi încântat de seninătatea Geamănului, de ușurința cu care îi acceptă capriciile. Geamănul detestă conflictul și, la urma urmei, nici nu prea îi pasă de multe. Nu se va angaja în lupta de argumente cu Berbecul pentru că își poate vedea de treaba lui independent.

Spiritul de independență al Gemenilor îi convine Berbecului până la un punct, pentru că se simte, la rândul lui, lăsat în pace. Dacă, însă, independența partenerului nativ în Gemeni se transformă în absență, Berbecul se simte lăsat pe dinafară, neglijat și începe să sufere.

După bunul lui obicei, Berbecul își manifestă frustrarea printr-o atitudine posacă, dar nu catadicsește să explice motivele supărării. Iar Geamănul ocolește discuția deschisă de teamă să nu se transforme în ceartă. Și așa se compromite comunicarea între cei doi: din dragoste, cu cele mai bune intenții.

Cel mai bine se înțeleg Berbecul și Gemenii în proiectele artistice, pentru că sunt amândoi dispuși să treacă dincolo de limitele convenționalului. Berbecul va veni cu harul detaliului perfect; Geamănul, chiar așa, aerian cum pare, va ține în frâu bugetul.

Cupluri celebre: Charlie Chaplin (Berbec) și Paulette Goddard (Gemeni); Omar Sharif (Berbec) și Faten Hamama (Gemeni).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Berbecului (descriere)

Gemeni și Taur

Zodia Taurului, semn de pământ, și Zodia Gemenilor, semn de aer, pot conversa cu jovialitate pe teme diverse – idealul ar fi să împărtășească preocupări în domeniul artelor. Ideile oarecum fixe (dar valabile) ale Taurului nu duc la dispute între cei doi, pentru că Geamănul e diplomat și ușor detașat de toate.

Totuși, dacă Taurul stăruie prea mult într-o obsesie, dacă se fixează într-o poziție și nu mai vrea să se urnească din loc, Geamănul, plictisit, își ia zborul discret, fără dramă, fără tărăboi.

S-ar putea crede că felul de a fi ușor visător al Geamănului va intra inevitabil în conflict cu simțul practic al Taurului. Dar lucrurile nu stau chiar așa. Geamănul nu este chiar atât de aerian pe cât pare. Geamănul nu este un risipitor și, chiar dacă sare ușor de la una la alta, el nu pierde din vedere obiectivele majore și traiectoria principală. Dacă Taurul se bazează pe el în cele mai importante privințe, nu greșește.

Deci, până la urmă, Taurul și Geamănul sunt compatibili într-o măsură destul de mare. Geamănul este cu capul în nori; Taurul este cu picioarele pe pământ; împreună sunt capabili să acopere o arie largă de preocupări și să-și satisfacă atât dorințele materiale cât și pe cele spirituale.

Cupluri celebre: Rgina Elizabeta II a Marii Britanii (Taur) și Prințul Philip (Gemeni); Țarul Nicolae II (Taur) și Alexandra Feodorovna (Gemeni); James Brown (Taur) și Tomi Rae Brown (Gemeni); Enrique Iglesias (Taur) și Anna Sergeyevna Kournikova (Gemeni).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Taurului (descriere)

Gemeni și Gemeni

Dacă doi nativi din Zodia Gemenilor locuiesc împreună, vecinii vor avea tot timpul impresia că sunt plecați de acasă. Liniștiți și discreți, Gemenii nu deranjează pe nimeni, nu se ceartă, nu trântesc uși, nu pun muzica tare și nu cară tone de cumpărături cu liftul.

De fapt, Gemenii uită uneori să mănânce, rareori își strâng patul, iar vasele se pot aduna în chiuvetă grămezi până catadicsesc ei să le spele. Partea cea bună este că doi Gemeni se înțeleg de minune în această privință, deci nici gând să-și reproșeze ceva unul altuia sau să dezbată al cui e rândul să facă diverse treburi casnice.

Pentru Gemeni, activitatea intelectuală este mai importantă decât banalele activități gospodărești – care, de altfel, nu ocupă niciun loc în topul lor de priorități. Cu totul altfel se pune problema când o asemenea activitate începe să-I captiveze la nivel mental. Dacă e să redecoreze, să reorganizeze locuința sau doar să încerce o rețetă interesantă la bucătărie, atunci deja au ieșit din sfera rutinei și totul se transformă într-un proiect.

Când pot să intre doi Gemeni în conflict? Practic, niciodată: Gemenii detestă conflictele. Ceea ce li se poate întâmpla este să uite amândoi să cumpere pâine (sau să cumpere amândoi odată), ori, în cazul cel mai grav, să-și uite copiii la grădiniță.

Nu sunt foarte cheltuitori și nici nu merg cu aiureala până la a-și compromite situația socială și materială. Pot să se plictisească ușor unul de celălalt, dar asta nu va însemna decât o nouă etapă a relației, una de maturizare, în care vor fi fericiți să-și petreacă împreună diminețile de duminică, fiecare cu preocupările lui liniștite. Între ei nu e neapărată nevoie de cuvinte și nici de pasiune.

Cupluri celebre: George H. Bush (Gemeni) și Barbara Bush (Gemeni); Natalie Portman (Gemeni) și Benjamin Millepied (Gemeni).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor

Gemeni și Rac

Zodia Gemenilor este una marcată de semnul aerului; Zodia Racului este sub semnul apei. Deci, nimic grav, nimic intens, nimic apăsător. Fluiditate, curgere, mobilitate. Nici Geamănul, nici Racul nu suferă de orgoliu sau de încăpățânare. Dintre toate semnele de aer, Geamănul este cel mai echilibrat. Dintre toate semnele de apă, Racul este cel mai inofensiv. Așadar, între Geamăn și Rac sunt toate șansele să fie pace.

Racul este cel care menține permanent contactul cu realitatea și cu aspectele practice ale vieții, în timp ce Geamănul îi oferă Racului un orizont ceva mai larg și mai liber, emancipare și relaxare.

Numai că pacea îndelungată lesne se poate transforma în plictiseală pentru Geamăn care simte nevoia schimbărilor frecvente și existenței mai multor variante atât în profesie cât și în petrecerea timpului liber. Dacă zilele seamănă între ele și dacă partenerul nu-i oferă nicio provocare intelectuală, va deveni absent în relație, pentru că, de fapt, va fi prezent în altă parte.

Racul are o natură timidă, uneori, tristă, chiar pesimistă. Asta ar putea să-l plictisească pe Geamăn și să-l facă să-și ia zborul. Nefiind un model de fidelitate, ba chiar având o atracție către o viață dublă, este posibil ca Geamănul să înșele, apoi să părăsească pe blajinul Rac care nu știe să-i ofere destulă aventură.

Relața dintre un Geamăn și un Rac are șanse să reziste dacă amândoi sunt suficient de inteligenți și de educați încât să se atragă unul pe altul în discuții și experiențe intelectuale și artistice.

Cupluri celebre: Nicole Kidman (Gemeni) și Tom Cruise (Rac); Clint Eastwood (Gemeni) și Dina Eastwood (Rac); Boy George (Gemeni) și Kirk Brandon (Rac).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Racului (descriere)

Gemeni și Leu

Există o sclipire între aceste două semne jucăușe. Ambii sunt foarte sociabili și le place să fie văzuți în cele mai populare locuri. Cu lumea pe post de scenă, cei doi vor face din aparițiile lor adevărate spectacole.

Caracterul amuzant și neprevăzut al Gemenilor scoate la iveală copilul din Leu. Încrederea în sine a Leului îi atrage pe Gemenii cei nehotărâți.

Dar Leul vrea să câștige mereu iar Gemenii nu dau dovadă de devotament la începutul relației. Flirtul este în natura nativilor din Gemeni, iar asta îl face pe gelosul Leu să vadă rosu în fața ochilor.

Pentru ca relația lor să fie una de durată, Gemenii trebuie să renunțe să joace la două capete. De asemena, Leul trebuie să renunțe să mai privească dragostea ca pe o competiție și să nu mai lupte pentru titlul de „adorat de multe persoane'. Relația are șanse atunci când cei doi își iau un angajament serios.

Cupluri celebre: John F. Kennedy (Gemeni) și Jacqueline Kennedy (Leu); Billy Bob Thornton (Leu) și Angelina Jolie (Gemeni).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Leului (descriere)

Gemeni și Fecioară

Aceștia sunt mari gânditori și vorbăreți. Au păreri bine argumentate despre filme, cărți, restaurante, politică și diverse evenimente. Dar în vreme ce Fecioara este precisă, stilul de a comunica al Gemenilor este cam imprecis. Aceștia din urmă au tendința de a se lăsa purtați de val, pe când Fecioara preferă lucrurile bine planificate.

Fecioara așteaptă multă atenție din partea partenerului său, care trebuie să fie mereu atent la nevoile ei, ba chiar să le anticipeze. Din această cauză, Fecioara nu se simte bine lângă un partener care este preocupat mai mult de sine și mai puțin de ceilalți. Fie că că este Leul orgolios și ușor narcisist, fie că este Berbecul care se rătăcește adesea în propriul univers interior.

Geamănul nu este un asemnea partener absorbit de sine, dar este ușor absent și are tendința de a trece ușor peste problemele altuia, așa cum trece și peste propriile sale probleme. Fecioara va numi asta nepăsare, indiferență, sau poate chiar va citi dincolo de senănătatea aceasta a Geamănului o notă de ironie și aroganță. Și atunci drama e gata.

Gemenii o ajută pe Fecioară să gândească mai deschis iar Fecioara îi ajută pe Gemeni să gândească clar. Fecioara cere de la Gemeni punctualitate și rutină dar aceștia se plictisesc foarte repede. Este o relație a minților și se poate să nu găsească un alt motiv de a fi împreună.

Cupluri celebre: Elizabeth Hurley (Gemeni) și Hugh Grant (Fecioară); Robert Rodriquez (Gemeni) și Rose MacGowan (Fecioară); Helena Bonham Carter (Gemeni) și Tim Burton (Fecioară).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Fecioarei (descriere)

Gemeni și Balanță

Când aceste două semne jucaușe se întâlnesc, se formează destul de ușor o relație. Adoră să își împărtășească ideile și să participe la evenimente culturale. Firea duală a Geamanului se potrivește bine cu echilibrul Balanței, iar aceasta va fi binedispusă de firea prietenoasă, guralivă a Geamănului.

Acasă își împart atât îndatoririle cât și glumele și buna dispoziție. Pe plan sexual se vor înțelege foarte bine, pentru cp ambii sunt pasionali. Cu Balanța care vine mereu cu idei noi pe care vrea să le pună în practică și Gemenii care deseori se lasă la voia întâmplării, nu va exista niciun moment de plictiseală în aceasta casă.

Pentru că Balanța e guvernată de Venus iar Gemeni, de Mercur, ei se vor înțelege bine combinând dragostea cu o bună comunicare. Ambii sunt semne influențate de elementul Aer și vor fi ușor conectați pe plan mental, gasind soluții foarte bune împreună. Geamanul va ajuta Balanța să finalizeze lucrurile pe care le începe și pe care de obicei are tendința să le lase neterminate. Balanța va tinde să conducă această relație, dar Geamanul este o fire adaptabilă.

Această pereche aproape perfectă se poate lovi de obstacole doar dacă nu aprofundează lucrurile dincolo de aparențe.

Cuplul Gemeni – Balanță este unul cu o deosebită poftă de viață. Se vor înțelege bine în căsnicie, vor crește copii și vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

Cupluri celebre: Paul McCartney (Gemeni) și Linda McCartney (Balanța); Ally Sheedy (Gemeni) și Eric Stolz (Balanța); Marilyn Monroe (Gemeni) și Arthur Miller (Balanța).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Balanței (descriere)

Gemeni și Scorpion

Relația dintre Gemeni și Scorpion poate fi una plină de succes dacă cele două zodii reușesc să facă anumite compromisuri și să accepte anumite diferențe prezente în natura celuilalt.

Ambele zodii pot fi parteneri buni de dialog iar curiozitatea pe care o afișează vizavi de spațiul înconjurător și de misterele naturii umane, le oferă ușor subiecte de discuție. Împărțind aceste mici descoperiri interesante, Scorpionul și Gemenii se vor menține interesați unul față de celălalt pentru perioade lungi de timp.

Deși o fire comunicativă, Scorpionul are nevoie, din când în cand, și de momente de liniște și singurătate, în care se retrage în sine. Gemenii nu prea știu, însă, să renunțe la discuții iar acest aspect poate dăuna relației.

Acestor două zodii le place să vorbească și, prin urmare, comunicarea dintre ele va fi excelentă. Dialogurile acestea, însă, se mai transformă câteodată și în controverse iar certurile născute de aici pot fi considerate sarea și piperul unei asemenea relații, pentru că atât Scorpionului cât și Gemenilor le place o dezbatere argumentată.
O astfel de relație poate functiona dacă cele două zodii învață să lucreze în tandem. Astfel, ar trebui ca Gemenii (zodie de Aer) să aibă o strategie bine pusă la punct și să-și conducă partenerul spre un scop anume, iar Scorpionul (zodie de Apa) ar trebui să facă o investiție emoțională în aceasta relație, pentru ca acest plan pus la dispoziție de Gemeni să fie îndeplinit cu pasiune.

Cupluri celebre: Grace Kelly (Scorpion) și Prince Rainier (Gemeni); Leonardo DiCaprio (Scorpion) și Bar Refaeli (Gemeni); Vivien Leigh (Scorpion) și Sir Laurence Olivier (Gemeni); Nicole Kidman (Gemeni) și Keith Lionel Urban (Scorpion); Johnny Depp (Gemeni) și Winona Ryder (Scorpion); Prince Rogers Nelson (Gemeni) și Mayte Jannell Garcia (Scorpion).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Scorpionului (descriere)

Gemeni și Săgetător

Nativii din zodia Săgetătorului și cei din zodia Gemenilor sunt perfect compatibili iar cuplul astfel format are toate șansele să trăiască o veșnicie. Ambele zodii se adaptează ușor într-o relație, fiecare încercând să împrumute puțin din comportamentul partenerului, și, prin acest mimetism bine pus la punct, vor ajunge să contrazică principiul conform căruia contrariile se atrag și vor oferi un nou argument pentru cine se aseamănă, se adună.

Relația care se poate forma între nativii acestor două zodii nu va fi nici pe departe sufocantă, pentru că ambele firi sunt independente și pot avea încredere deplină una în cealaltă. Chiar și atunci când viața îi va separa printr-o anumită distanță fizică, spațiul pe care și-l oferă reciproc nu va face decât să le întarească uniunea.

O mică problemă a acestui cuplu o poate constitui direcția spre care acesta se îndreaptă. Dacă Săgetătorul este orientat în permanență spre viitor, Gemenii sunt puțin haotici pe parcurs, fiind tentați să sară de la una la alta, spre un scop mult mai vag definit. De aceea, un Săgetător care poate ajuta un nativ din Gemeni să se concentreze pe o cale dreaptă, va forma alături de acesta o pereche plină de succes.

Cupluri celebre: Brad Pitt (Săgetător) și Angelina Jolie (Gemeni): Marilyn Monroe (Gemeni) și Joe DiMaggio (Săgetător).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Săgetătorului (descriere)

Gemeni și Capricorn

Capricorn și Gemeni
Dacă nu te înțelegi cu un nativ în Zodia Gemenilor, problema e la tine. Geamănul detestă conflictul. Zodia Capricornului este caracterizată prin seriozitate și onestitate, deci sunt toate șansele să nu fie probleme.

Nepotrivirea poate să se manifeste în gradul de consecvență pe care îl manifestă un Geamăn în comparație cu un Capricorn. Geamănul e semn de aer, e volatil, ar sări de la una la alta pentru că se plictisește repede. Capricornul stă pe proiect atât timp cât trebuie pentru a duce treaba la bun sfârșit. Diplomația este cheia, negocierea și valorificare inteligentă a atuurilor fiecăruia.

În familie, Geamănul va fi responsabil cu relaxarea, cu detașarea, cu soluțiile creative neașteptate. Capricornul poate să reacționeze nefavorabil, să fie iritat de tendința Geamănului de a nu pune nimic la suflet, de a se sustrage discuțiilor grave. Pentru Geamăn, nimic nu e de importanță capitală; pentru Capricorn, totul. Dacă Geamănul vrea liniște în relația cu un Capricorn, trebuie să demonstreze că își respectă cuvântul și te poți baza pe el. În fața unui angajament dus cu bine la îndeplinire, Capricornul își va scoate pălăria, pentru că este corect din fire.

Cupluri celebre: Catherine, Ducesă de Cambridge (Capricorn) și Prințul William, Duce de Cambridge (Geamăn); Simone Lucie Ernestine Marie Bertrand de Beauvoir (Capricorn) și Jean-Paul Sartre (Geamăn); Vanessa Paradis (Capricorn) și Lenny Kravitz (Geamăn); Vanessa Paradis (Capricorn) și Johnny Depp (born Geamăn); Elvis Presley (Capricorn) și Priscilla Ann Presley (Geamăn); Joan Baez (Capricorn) și Bob Dylan (Geamăn).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Capricornului (descriere)

Gemeni și Vărsător

Atât Zodia Vărsătorului cât și Zodia Gemenilor sunt semne de aer, deci ar tebui să vorbească aceeași limbă. Înțelegerea dintre ei este desăvârșită și duce la rezultate spectaculoase în proiectele din domeniul artistic, unde nu există limite. Își prind din zbor ideile și le prelungesc cu propriile idei, lăsându-se fascinați de fiecare pas înainte.

În general, un cuplu Vărsător-Geamăn nu se împiedică de conveniențe și nu se cramponează de valorile materiale. Le place să li se recunoască meritele și calitățile, deci așteaptă asta unul de la celălalt. Și și-o oferă reciproc fără zgârcenie.

Ambii au, totodată, o doză de sinceritate care poate deveni incomodă la un moment dat și, dacă se apucă să-și reproșeze lucruri, nu se opresc cu una – cu două, ci continuă răscolind trecutul, prezentul și viitorul. Aici trebuie lucrat, pentru că e păcat ca frumoasa lor armonie să fie tulburată din această lipsă de tact.

Geamănul este de obicei acela care se oprește și evită agravarea situației, precum și primul care face pasul spre împăcare, pentru că detestă starea de conflict. Soluția este angajarea într-un nou proiect de mai mare sau mai mică anvergură, găsirea unei distracții fanteziste, călătoria spre o destinație mai puțin obișnuită sau, pur și simplu, identificarea unei ținte comune pentru o mică bârfă la un pahar de vin, seara, la o terasă.

Cupluri celebre: Johnny Depp (Gemeni) și Sherilyn Fenn (Vărsător); Johnny Depp (Gemeni) și Kate Moss (Vărsător); Ellen DeGeneres (Vărsător) și Anne Heche (Gemeni); Mary I “Bloody Mary” (Vărsător) și Filip II al Spaniei (Gemeni).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Vărsătorului (descriere)

Gemeni și Pești

Zodia Peștilor, semn de apă, și Zodia Gemenilor, semn de aer – iată ceva ce poiate să meargă, dar într-un fel neașteptat.

În vreme ce Peștii se agită, se frământă și se zbat, Geamănul plutește la un deget distanță de pământ și face totul să meargă fără chinuri, fără spasme. Toate spaimele și neîncrederea Peștilor este luată în râs de Geamăn care, uneori, poate fi puțin arogant și poate stârni neîncrederea suspiciosului nativ în Pești.

Peștii sunt consecvenți, detestă să nu poată termina un lucru început sau să-l facă la un standard mai jos decât și-au propus inițial. Geamănul se plictisește, sare de la una la alta și, deseori, abandonează un proiect ca inutil după ce l-au început cu entuziasm și convingere. Asta poate să însemne bani pierduți, timp pierdut, planificare compromisă – Geamănului nu-i pasă, pe când Peștele fierbe de mânie. Aici pot să apară cele mai grave probleme în cuplu, fie că este vorba de afaceri, fie că este vorba de familie.

Cazul cu mai multe șanse este acela în care una dintre cele două persoane este o femeie născută în Zodia Peștilor, pentru că ea este mai răbdătoare, mai iertătoare, cu o atitudine maternă. Bărbatul nativ în Pești este mai impulsiv și mai radical. Cât despre Gemeni, ei sunt imperturbabili, fie femei, fie bărbați.

Cupluri celebre: Vincente Minnelli (Pești) și Judy Garland (Gemeni); Ivana Marie Trump (Pești) și Donald Trump (Gemeni).

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Gemenilor
Zodia Peștilor (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii