Cod cu sos de roșii în stil spaniol

Cod cu sos de roșii în stil spaniol

Cod cu sos de roșii în stil spaniol

1 porție gata în 20 minute, 236 calorii

Cum prepari codul cu sos de roșii

Într-un vas neaderent pe foc pune 100 g fenicul tăiat felii subțiri stropit cu ulei. Sotează până când se înmoaie. Adaugă 1 linguriță boia iute, 125 g sos gros de roșii și 125 ml supă limpede de legume. Lasă să fiarbă la foc mare 5 minute.

Adaugă 100 g cod și 75 g creveți uriași, amestecă pentru a se unge uniform și continuă să ții pe foc 5 minute până când peștele se pătrunde. Potrivește gustul de sare și piper și adaugă zeama și coaja rasă de la 1 lămâie.

Între timp, opărește 40 g fasole verde în apă clocotindă cu sare 3-4 minute. Mărunțește în tocătorul electric 80 g conopidă și stropește cu zeamă de lămâie  și servește cu peștele în sos și fasole verde, presărată cu pătrunjel proaspăt, tocat.

 

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Culinar