Chiftelute de porc si ansoa

Chiftelute de porc si ansoa
1. Amesteca carnea de porc, fileurile de ansoa, oregano, sarea cu telina, usturoiul si pesmetul; modeleaza 20 chiftelute.

2. Incinge 2 linguri ulei intr-o tigaie, apoi prajeste chiftelutele la foc potrivit pana se rumenesc uniform. Scoate-le pe un platou.

3. Adauga uleiul ramas si caleste ceapa si chorizo pana se inmoaie ceapa. Incorporeaza pasta de tomate si fierbe 1 min. Adauga vinul si zaharul si lasa sa dea in clocot. Pune chiftelutele in oala, cu 6 linguri de apa clocotita, acopera cu capac si fierbe 15-20 min. Pune patrunjel si serveste

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Preparate din carne de porc