Chiftelute de porc si ansoa

Chiftelute de porc si ansoa
1. Amesteca carnea de porc, fileurile de ansoa, oregano, sarea cu telina, usturoiul si pesmetul; modeleaza 20 chiftelute.

2. Incinge 2 linguri ulei intr-o tigaie, apoi prajeste chiftelutele la foc potrivit pana se rumenesc uniform. Scoate-le pe un platou.

3. Adauga uleiul ramas si caleste ceapa si chorizo pana se inmoaie ceapa. Incorporeaza pasta de tomate si fierbe 1 min. Adauga vinul si zaharul si lasa sa dea in clocot. Pune chiftelutele in oala, cu 6 linguri de apa clocotita, acopera cu capac si fierbe 15-20 min. Pune patrunjel si serveste

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate din carne de porc