Chiftelute cu sos arrabiata

Chiftelute, sos arrabiata

1. Amesteca carnea, ierburile aromate, pesmetul si ceapa, asezoneaza si modeleaza 20 chiftelute. Incinge 2 linguri ulei intr-o tigaie, prajeste chiftelele 5 min, apoi scoate-le.

2. Incinge uleiul ramas intr-o alta cratita, adauga usturoiul si ardeiul iute si caleste 1 min. Adauga vinul si fierbe pana scade la jumatate. Adauga oregano, busuiocul si rosiile, lasa sa dea in clocot si fierbe la foc mic 15 min. Adauga chiftelutele si fierbe inca 5 min.

3. Fierbe pastele, scurge si serveste cu chiftele si parmezan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita