Rezultă 36 bucăți gata în 15 minute + timp de întărit
450 g zahăr tos
85 g unt
150 g lapte
170 g lapte praf
150 g fructe deshidratate
Câteva picături de esență de vanilie
Puțin ulei vegetal
1 Într-un vas, pe foc, pune zahărul, untul, laptele și laptele praf, amestecă până când zahărul se dizolvă.
2 Adu la punctul de fierbere, fără să mai amesteci, până când ajunge la 114°C.
3 Ia vasul de pe foc și adaugă vanilia și fructele deshidratate și amestecă viguros cu lingura de lemn până când compoziția se îngroașă.
4 Toarna într-un vas pătrat de 18 cm uns cu ulei și lasă să stea circa 10-15 minute la rece.
5 Cu cuțitul bine ascuțit, taie 36 pătrate și lasă să se răcească complet. Împachetează fiecare bucată în hârtie cerată.